Arvis U-16 valstsvienības treniņnometnē

iesūtīts: 2019.01.04 09:13
Vecā gada nogalē- no 26.-30.decembrim Rīgā- DSN un Meža skolā, notika Latvijas Nacionālās U-16 vīriešu basketbola izlases treniņnometne, kurā piedalījās 16 jaunieši no vietējām sporta skolām un klubiem, un spēlētājs,kurš savas basketbola prasmes turpina attīstīt Itālijā SSD Basket. Kandidātu pulkā trenējās arī Madonas BJSS audzēknis Arvis Šilinskis.

    Pēc vērtīgās pieredzes un motivācijas iegūšanas šajā treniņnometnē, pēdējā tās dienā,U-16 un U-18 izlašu galvenie treneri nosaukuši sastāvus tradicionālajam Baltijas jūras kausa izcīņas turnīram. Tas notiks  no 3.-5.janvārī Tallinnā, kur izlases sacentīsies ar Zviedrijas, Somijas un Igaunijas komandām.

     Izlases sastāvā uz Baltijas kausa izcīņu Arvis netika iekļauts, bet pēc „viesošanās” U-16 kandidātu lokā, abi ar Ediju Skuju, ir motivācijas pilni trenēties un turpināt sevi pierādīt. Motivācijai atkal iekļūt kandidātu pulkā kalpo vēlme „izcili” startēt LJBL U-16 Superlīgā, „ krāt minūtes un pieredzi” BK Madona/BJSS LBL2 čempionātā, piedalīties EYBL (Eiropas Jaunatnes Basketbola līga) 1.divizijā U-17 (2002.g.dz.) divos posmos  –Polijā un Krievijā, iekļūt kandidātu lokā vasaras treniņnometnē un , visbeidzot, vasarā iekļūt izlasē startam Eiropas čempionātā Itālijā. Lai izdodas! 

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums