Didzis Zariņš veiksmīgi startē starptautiskās sacensībās

iesūtīts: 2018.09.18 08:57
Mūsu novada spēkavīrs Didzis Zariņš ar labiem sasniegumiem startējis divās starptautiskās sacensībās.

29.augustā Igaunijā notiekošajās sacensībās 15 spēkavīru konkurencē Didzis izcīnīja 3.vietu. Vairākos vingrinājumos tika uzrādīts labākais rezultāts. Tā vingrinājumā “Vikings” – 160kg pacelti 13 reizes, kā arī labākais rezultāts 300kg smaga groda nešanā. Savā mīļākajā vingrinājumā – akmeņu celšanā uz podesta  sasniegts izcils rezultāts. Ne par velti Latvijā Didzi dēvē par “akmens cilvēku”,  šoreiz Igaunijā tika pievarēts 210kg smags akmens, tādējādi sasniegts jauns personīgais un Latvijas rekords.

     1.oktobrī Lietuvā norisinājās “Savicks classic” spēkavīru sacensības. Šeit Didzis astoņu spēkavīru konkurencē izcīnīja 2.vietu. Labākais rezultāts tika uzrādīts baļķa celšanas vingrinājumā, paceļot 175 kg smagu baļķi virs galvas un vairākos vingrinājumos ( traktora vilkšanā iejūgā, smaguma vilkšanā no zemes un akmeņu celšanā ) sasniegts otrais labākais rezultāts

     Ar šīm sacensībām Didzim sezona ir noslēgusies. Oktobra sākumā plānotās sacensības Ķīnā ir atceltas, jo pilsētā kurā  bija paredzētas sacensības nav vēl pieņemts ekspluatācijā  stadions.

    

Mārcienas pagasta sporta darba organizators    

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums