.

Sporta veterāni startē ar atzīmi teicami!

iesūtīts: 2018.08.14 11:37
Tā Madonas novada sporta veterānu – vieglatlētu startu varētu novērtēt pēc aizvadītā Baltijas valstu un Latvijas čempionāta.

Aizvadītās nedēļas nogalē, 11. un 12. augustā, Bauskas pilsētas stadionā notika ceturtais Latvijas un Baltijas valstu atklātais čempionāts vieglatlētikā veterāniem.

Baltijas valstu čempionāts norisinājās jau piekto reizi. Grandiozo pasākumu, kas ietilpst arī Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) oficiālo starptautisko sacensību sarakstā, organizēja Latvijas Veterānu vieglatlētikas asociācija sadarbībā ar Latvijas Sporta veterānu savienību, Latvijas Vieglatlētikas savienību un Bauskas novada pašvaldību.

Skrejceliņos un sektoros sacentās 355 dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Turcijas, Baltkrievijas, Ukrainas.

Madonas  novadu šajās sacensībās pārstāvēja vienpadsmit vieglatlētikas veterāni – sešas dāmas un pieci kungi. Mūsu seniori cīnījās ļoti slavējami un ieguva 40 medaļas – 21 zelta, 13 sudraba un sešas bronzas. Madonas  novadu pārstāvēja: Santa Jokuma, Ilona Pupause, Dace Saulīte, Ruta Kozlovska, Ieviņa Lieldiena, Zinaida Rācenāja, Jānis Sudārs, Uldis Sudārs, Kārlis Bricis, Jānis Ludāns, Raimonds Grīgs.

Gan 4.Latvijas , gan Baltijas valstu čempionāts mūsu valsts labākajiem veterānu vieglatlētiem bija pēdējais posms gatavošanās ciklā Pasaules čempionātam vieglatlētikā stadionā, kas no 4. līdz 16. septembrim notiks Malagā, Spānijā. Sacensību galvenais tiesnesis bija Raivis Maķevics.

Paldies Madonas novada pašvaldībai par finansiālo un tehnisko atbalstu, kā arī ģimenēm un draugiem par līdzi jušanu. Lai veiksmīgi atlikušie šīs sezonas starti!

Madonas novada komandas pārstāve: Dace Saulīte

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums