Basketbolistu dienas nometnē

iesūtīts: 2018.07.20 11:02
Gatavojoties jau nākamajai sezonai,no 9.-13.jūlijam Barkavā notika otrā dienas nometne jaunajiem basketbolistiem. Prieks,ka nometnē piedalījās tuvu pie 40 jaunajiem basketbolistiem no Madonas,Ērgļiem,Cesvines un Barkavas.

Basketbols ir ļoti ātrs, tehnisks un atlētisks, tāpēc spēlētājiem jāuzlabo esošās prasmes, lai tās laukumā pielietotu jaunajā sezonā. Nedēļas laikā jaunieši dienā aizvadīja 3 treniņnodarbības. Pirmajā dienas treniņā uzlabojām fiziskās īpašibas, bet otrajā un trešajā treniņā zālē „slīpējām” tehniku un aizvadījām sacensības spēlē 1:1 un 5:5. Tika veidots priekšstats par veselīgu dzīvesveidu, dienas režīmu un uzturu, par ko liels paldies Barkavas arodskolas pavārītēm.

     Liels paldies, ka mūsu treniņus dažādoja izcili basketbolisti Mikus Sokolovs un Ingus Jakovičs, kuri katrs savā dienā bija ieradušies pie mums ciemos, novadīja treniņu un notika pārrunas ar jaunajiem basketbolistiem par dažādām tēmām. Ingus Jakovičs basketbolistiem sarūpēja īpašas balvas. Liels paldies Ingum par to!

     Vēl vienā vakarā pie mums uz draudzības spēli ieradās BK MADONA vīri, kuri dažādoja vēl vienu vakaru ar interesantu spēli. Arī viņiem liels paldies!

    No 2018. gada 11. līdz 15. jūlijam Miera skrējiena – Peace Run – Eiropas posma ietvaros Latvijai cauri devās Starptautiskais Miera skrējiens. Prieks , ka arī šajā skrējienā piedalījāmies mēs- lielie puiši skrēja garāku distanci, bet jaunākie MBJSS basketbolisti- nesot valsts karogu, veica īsāku distanci.

      Par labu darbu un aizvadītajām sacensībām nometnes laikā, pēdējā dienā labākie un  visi jaunieši saņēma gardas balviņas.

     Vasara ir tas laiks, kad bērniem sākas ilgi gaidītais brīvlaiks, bērni atpūšas, sporto un piedalās dažādās nometnēs. Tāpēc Madonas BJSS basketbola nodaļas treneris Agnis aicina zēnus 2006./2007./2008./2009.g.dz. uz dienas treniņnometnēm no 13.-17.augustam Madonā un no 20.-24.augustam Barkavā.

     Paldies Madonas BJSS, Ērgļu novada domei, trenerim Ivaram Teterim, bērniem un viņu vecākiem- par veiksmīgi aizvadīto otro dienas nometni!

     Uz tikšanos treniņos no 13.-17.augustam Madonā un citās pārbaudes spēles!

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums