.

Ivars Ikstens treneris nacionālajās basketbola izlasēs

iesūtīts: 2018.07.04 08:59
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība turpinot gatavoties Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra trešā posma spēlēm ar Zviedrijas un Ukrainas izlasēm, pirms tam aizvadot pārbaudes spēles ar Baltkrieviju un Krieviju –papildinājusi treneru korpusu ar bijušo Madonas BJSS audzēkni Ivaru Ikstenu.

    Ivars jau iepriekš sevi pierādījis kā izcils fiziskās sagatavotības treneris jauniešu U-16 izlasēs un LU sistēmā gan LBL1, gan LBL2 komandās, arī kā ļoti labs fizioterapeits.

     Darbs ar vīriešu basketbola valstsvienību izdevās ļoti labs.  Latvijas un Krievijas basketbola valstsvienību spēle 25. jūnijā “Arēnā Rīga” tika aizvadīta Latvijas jubilejas gada noskaņās, kas izpaudās gan laukuma noformējumā, gan mākslinieciskajos priekšnesumos, kurus sniedza katra novada vēstneši. Tas tiešām bija vareni, to izbaudījām arī mēs, Madonas BJSS audzēkņi klātienē vērojot spēli. 28.jūnijā Stokholmā  Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē uzvara pār Zviedrijas izlasi 82:72, un pārliecinošs revanšs 1.jūlijā Kijevā pār Ukrainas izlasi 93:71.

     Atgriežoties no Ukrainas -Ivars jau ir sācis darbu ar Latvijas U-16 jauniešu basketbola izlasi un panākta vienošanās arī par Latvijas sieviešu valstsvienības fiziskās sagatavotības trenera darbu. Lepojamies un vēlam veiksmi! 

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums