Rekorduzvara Latvijas Jaunatnes čempionātā futbolā

iesūtīts: 2018.04.23 11:15
21.aprīlī savu pirmo spēli Latvijas Jaunatnes futbola čempionātā ar uzvaru sāka Madonas BJSS U-15(2003) futbola komanda kas pārliecinoši ar rezultātu 9:0 apspēlēja „Ogres NSS”.

Šosezon Madonas BJSS U-15(2003) futbola komanda startē Latvijas Jaunatnes čempionātā futbolā 1.līgā. Kopumā 8 komandas sacentīsies par vienu „ceļazīmi” uz augstāko līgu šajā vecumā, nākošajā sezonā. Spēlēsim pret sekojošām komandām: „JFC Skonto Rīga”, „FK Dināmo Rīga”, „Rēzeknes FA”, „Jelgava”, „JDFA Alberts Rīga”, „Vidzeme FC” un Ogres NSS. Aizvadīsim 10 spēles Madonā un tik pat arī izbraukumā.

Pirmā oficiālā spēle sezonā noteikti izdevās, jo ātri izdevās atklāt rezultātu. Spēles 8. min uz stūra sitienu pieslēdzās mūsu „raženākais” centra aizsargs T.Rudzītis un izcili sita ar galvu atklājot rezultātu. Pēc 1.puslaika izvirzījāmies vadībā ar 3:0, bet pie sasniegtā neapstājāmies un vēl enerģiskāk aizvadījām spēles otro daļu. Spējām dominēt visos spēles elementos izveidojot neskaitāmus vārtu gūšanas momentus un guvām vēl 6 vārtus. Tiesneša finālsvilpei skanot rekorduzvara pār „Ogres NSS” ar rezultātu 9:0.

Ar vārtu guvumiem izcēlās E.Poļaks (3), R.Aizups (3), T.Rudzītis(2), D.Saliņš (1).

Pārliecinošā snieguma pamatā teicamais pirmssezonas sagatavošanās darbs un spēcīgs, motivēts kolektīvs. Komanda ir progresējusi taktiskajā izpratnē kā arī paaugstinājies spēlētāju tehniskais izpildījums. Pirmajā spēlē un visu sezonu Madonas godu aizstāvēs šādi spēlētāji: Vārtsargs A.Pērkons, Aizsargi D.Ozoliņš, T.Rudzītis, R.Āboliņš, N.Kokarēvičs, R.Aizups, Pussargi R,Keišs, M, Ciršs, S.Locāns, D, Saliņš, R.Juhnovičs un Uzbrucēji E.Poļaks, R.Ščuckis, I.Kalniņš.

Pozitīvs sezonas sākums un nākošā spēle 4.maijā Smiltenē pret Vidzeme FC.

Pirmā mājas spēle Madonā 12.maijā plkst 16.00 pret „Jelgavu”.

Madonas BJSS futbola treneris

Jānis Rukmanis

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums