Volejbola čempionātos uzvar komandas Madona un MADNO

iesūtīts: 2018.02.23 11:49
17.februārī, Madonas pilsētas sporta centrā ar pusfinālu un finālu spēlēm noslēdzās Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem un sievietēm.

Pirms pusfinālu spēlēm tika apbalvoti regulārā čempionāta uzvarētāji. Vīriešiem kauss tika pasniegts komandai MADNO, bet sievietēm komandai Madona. Pusfinālos vīriešiem MADNO uzvarēja Ērgļu komandu, bet Logu Maiņa uzvarēja Mētrienas komandu. Spēlē par trešo vietu Mētrienas komanda uzvarēja Ērgļu komandu un saņēma bronzas medaļas. Finālspēlē ar rezultātu 3:2, komanda MADNO uzvarēja Logu Maiņa komandu un saņēma zelta medaļas. Logu maiņa komandai sudraba medaļas. Sievietēm pirmajā pusfinālā komanda Madona uzvarēja Barkavas komandu, bet Gumaka Māsas/Jēkabpils/ uzvarēja Varakļānu komandu. Spēlē par bronzas medaļām Varakļāni uzvarēja Barkavas komandu. Finālspēlē Madona komanda ar rezultātu 3:1 uzvarēja Gumaka Māsas un otro gadu pēc kārtas izcīnīja čempionu titulu.

Apbalvošanas ceremonija norisinājās Madonas pilsētas vidusskolas telpās. Uzvarētāji un godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus un medaļas. Katras komandas vērtīgākais spēlētājs un spēlētāja saņēma piemiņas balvas.

Par veiksmīgu čempionātu norisi paldies – biedrībai “Par volejbola attīstību Madonas novadā”, personīgi Aleksandram Šrubam un Guntim Lazdam.

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums