.

Madonas novada jaunie dambretisti no Latvijas jaunatnes čempionāta finālsacensībām dambretē atgriežas ar medaļām

iesūtīts: 2018.02.20 11:13
Rīgā, hotelī “Monika” no 8.-11.februārim norisinājās Latvijas jaunatnes čempionāta finālsacensības klasiskajā dambretē, ātrajā dambretē un dambretes ātrspēlē.

Finālsacensībās ar panākumiem piedalījās arī Madonas novada jaunie dambretisti. Vecuma grupā U-8 zēniem, Liezēres pamatskolas skolnieks Jēkabs Stepiņs klasiskajā dambretē izcīnīja 4.vietu, dambretes ātrspēlē Jēkabam 5.vieta, bet ātrajā dambretē 6.vieta. U-10 vecuma grupā meitenēm, Dzelzavas pamatskolas skolniece Amanda Švirkste ātrajā dambretē izcīnīja sudraba medaļu, dambretes ātrspēlē Amandai 4.vieta, klasiskajā dambretē izcīnīta 5.vieta. U-13 vecuma grupā meitenēm Dina-Jūlija Juhneviča, Dzelzavas pamatskolas skolniece klasiskajā dambretē izcīnīja bronzas medaļu, ātrajā dambretē iegūta 5.-6. vieta, bet dambretes ātrspēlē iegūta 6.vieta. U-13 vecuma grupā meitenēm, Liezēres pamatskolas skolniece terēze Stepiņa dambretes ātrspēlē izcīnīja 5.vietu, ātrajā dambretē 7.vieta, bet klasiskajā dambretē 9. vieta. Finālsacensībās katra vecuma grupā zēniem un meitenēm piedalījās 10. labākie Latvijas jaunie dambretisti. Apsveicam ar panākumiem un veiksmi turpmākajā treniņu un sacensību sezonā.

Paldies bērnu vecākiem, skolotājiem, Jānim Stepiņam un Jāzepam Juhnevičam par komandas saturēšanu sacensību laikā.

Paldies Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim par transporta nodrošinājumu uz Rīgu un mājup, šoferim Jurim par izturību, Madonas novada pašvaldībai par dzīvošanas un ēdināšanas nodrošinājumu.

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums