. Smeceres sila sporta bāzē aizvadītas veterānu sporta spēlēs distanču slēpošanā

iesūtīts: 2018.02.12 15:05
11.februārī Madonā ,Smeceres sila trasē,notika Latvijas Valsts Simtgades un pašvaldību sporta veterānu-senioru savienības 55.sporta spēles distanču slēpošanā,kurās Madonas novada veterāni,kuplā skaitā,ieguva trešo vietu septiņpadsmit komandu konkurencē un tādējādi,jau otro gadu pēc kārtas,iekļūstot godalgoto vietu sarakstā.

Patiess prieks,ka,pēc daudzu gadu pārtraukuma,tās atgriežas Madonā un bija,kā pirmās sacensības no 100-gades sporta spēlēm. Dalībniekiem,atkarībā no vecuma grupas,bija jāveic distances no 2-10km. Individuālajos startos Madonas novada komandai trīs zelta,trīs sudraba un arī trīs bronzas godalgas,stafetes slēpojumā mūsu komandai pēdējā etapā izdevās izcīnīt ceturto vietu,kas kopvērtējumā deva pārliecinošu trešo vietu ar 111 punktiem. Pirmo vietu,ar 119 punktiem, ieguva mūsu kaimiņi Gulbenes novads un otrā vieta,ar 113 punktiem,Daugavpils pilsētas komandai.

Sacensību ietvaros spēkiem sacentās mūsu jaunā maiņa-bērni,kuriem bija jāveic distances slēpojot no 600 metriem,līdz pat 1 kilometram,tādējādi parādot,ka mums aug jaunā maiņa un,ka slēpošanas tradīcijas,arī bezsniega ziemās,neapsīks.

Paldies jāsaka "Smeceres sils"darbiniekiem par lieliski sagatavotām sacensībām un cerēsim,ka arī nākotnē spēsim ziemā noorganizēt šāda līmeņa sporta spēles.


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums