Finālspēles Latvijas kausa izcīņā volejbolā

iesūtīts: 2017.11.22 09:37
19.-20. novembrī Rīgā notika Latvijas jaunatnes kausa izcīņas fināls U-13 (2005.g. dzimušām un jaunākām) meitenēm volejbolā. Šajā turnīrā spēlēja arī Madonas BJSS komanda.

Pirmajā dienā madonietes spēlēja ar Liepājas, Tukuma un Zvejniekciems/Ādaži komandām, visās spēlēs rezultāts 2:2 (spēlē 2 četrinieki un tiek izspēlēti kopā 4 seti).  Šajās spēlēs tuvu bija uzvara ar 3:1, jo trīs seti tika zaudēti, esot jau vadībā ar 24:22 (sets risinājās līdz 25 punktiem). Vēl šajā dienā zaudējums pret nākamo čempionu - Rīgas Volejbola skolas I komandu ar 1:3.

Otrajā dienā spēlē ar Gulbeni 2:2, ar Rīgas VS II komandu (ieguva 2. vietu) 1:3, bet pēdējā spēlē, parādot labu meistarību, tika pārspēta Daugavpils (izcīnīja 3. vietu) ar 3:1.

Turnīru Madonas komanda noslēdza ar pozitīvām emocijām un 4. vietu 8 komandu konkurencē finālspēlēs. Neliels rūgtums par trim turpat jau uzvarētajiem, tomēr spēles gaitā zaudētajiem setiem fināla pirmajā dienā.

Komandā spēlēja Jasmīna Bērziņa, Agnese Romule, Lauma Škutāne, Keita Reiņikova, Marta Rudzīte, Zane Kuldperka, Karīna Ričagova, Linda Šņepste, Tīna Kanča, Gundega Līcīte, Lauma Riekstiņa.

Tagad kausa izcīņas nākamās spēles daļai šo meiteņu būs 9. decembrī Madonā U-14 komandas sastāvā.

Jānis Sudārs, volejbola treneris

Madonas U-13 komanda pēc uzvaras pār Daugavpili. Autora foto.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums