Bērzaunes pagastā esošajā Pļavu golfa laukumā „Kalnozoli” ar Madonas novada pašvaldības atbalstu, tika aizvadīts otrais atklātais Madonas novada kauss golfā 2017

iesūtīts: 2017.09.19 08:48
Septembra mēneša otrajā svētdienā (10.09.), Madonas novada, Bērzaunes pagastā esošajā Pļavu golfa laukumā „Kalnozoli” ar Madonas novada pašvaldības atbalstu, tika aizvadīts otrais atklātais Madonas novada kauss golfā 2017. Uzvarētāju sacensībās noteica pēc Stroke jeb sitienu skaita formāta, izspēlējot kopā 18 bedrītes (6 bedrītes trīs apļos). Uz starta kopumā iznāca 12 spēlētāji, kas bija gatavi izcīnīt un iegūt savā īpašumā sacensību uzvarētāja kausu. Šoreiz arī laikapstākļi nepievila un golfa spēlei bija visai pateicīgi.

Sacensību sākumā, pēc izspēlēta pirmā apļa, 6 bedrītēm, līderpozīcijā ar 26 sitieniem izvirzījās Guntis Gailums. Kā tuvākie sekotāji, ar +1 sitienu (27) sekoja Kaspars Vanags un Aivis Susejs.

Pēc izspēlēta otrā apļa, 12 bedrītēm, par vadībā izvirzījās Kaspars Vanags, otro apli izspēlējot ar 24 sitieniem, pateicoties kam kopumā savākts 51 sitiens. Tādējādi otrajā vietā aiz sevis ar +5 sitieniem atstājot Gunti Gailumu, kas otro apli izspēlēja ar 30 sitieniem, savācot kopējo sitienu skaitu 56. Savukārt trešo vietu pēc izspēlētām 12 bedrītēm dalīja vairāki spēlētāji ar vienādu sitienu skaitu, 58 sitieni - Aivis Susejs, Elviss Ozols un Mārtiņš Jansons.

Arī pēc trešā apļa izspēles (kopā 18 bedrītēm) Kasparam izdevās saglabāt savu līderpozīciju, kļūstot par sacensību uzvarētāju un laukuma vēsturē otro rīkoto sacensību "Madonas novada kausa" ieguvēju. Trešo apli Kaspars veica ar 29 sitieniem, un kopā 18 bedrītes izspēlējot ar 80 sitieniem, otro vietu pārspējot ar +6 sitieniem.

Kopvērtējuma otrajā vietā, izspēlējot trešo apli ar 28 sitieniem, izdevās ierindoties Aivim Susejam, kopā 18 bedrītes izspēlējot ar 86.

Savukārt, lai noskaidroto trešās vietas ieguvēju nācās veikt pārspēli starp Kārli Duļbinski un Elvi Ozolu, kuri 18 bedrītes izspēlēja ar vienādu sitienu skaitu, 87 sitieniem. Pēc veiktās pārspēles, godalgoto trešo vietu ieguva Kārlis, attiecīgi Elvi atstājot ceturtajā vietā.

Pēc neveiksmīgi izspēlēta trešā apļa, ko izspēlēja ar 35 sitieniem, no otrās  uz piekto vietu kopvērtējumā atkrita Guntis Gailums, 18 bedrītes kopumā izspēlējot ar 91 sitienu.

Un visbeidzot olimpisko sēsinieku noslēdz un kopvērtējumā uz sesto vietu ar izspēlētiem 92 sitieniem izdevās pacelties Tomasam Aizstrautam.

Paldies par atbalstu Madonas novada pašvaldībai un organizatoriem, sacensību organizēšanā.

Viarāk informācijas par sacensībām un rezultātiem www.golfsmadona.lv


PGL „Kalnozoli”

Guntis Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums