.

Barkavas pagasta pārvalde uzvar Madonas novada pašvaldību sporta spēlēs!

iesūtīts: 2017.08.22 14:31
19.augustā Aronas pagasta Kusā, teicamos laika apstākļos, notika Madonas novada pašvaldību sporta spēles, kurās piedalījās 10.

Madonas novada pagastu un Madonas novada pašvaldības administrācijas komandas. Sporta spēles organizēja Aronas pagasta pārvalde, kuri pēc godīgas spēles principa sporta spēlēs paši nestartēja. Sporta spēles notika 9.komandu sporta veidos un dalībniekiem bija iespēja piedalīties 7 individuālajos sporta veidos. Kā ierasts spēlēs bija jautrības stafete, makšķerēšana, vadītāju cīņa, zolīte, sporta darba organizatoru sacensības. Kopvērtējumā tika saskaitīti iegūto vietu punkti, atņemot sliktāko rezultātu. Par 2017.gada sporta spēļu uzvarētājiem ar iegūtajiem 22. punktiem kļuva komanda - Barkavas pagasta pārvalde, otrajā vietā – ar 30.punktiem www.madona.lv komanda, bet trešajā vietā ar izcīnītajiem 33.punktiem Kalsnavas  komanda.

Paldies visām komandām par piedalīšanos sporta spēlēs. 2018.gadā pašvaldību sporta spēles norisināsies Mārcienas pagasta pārvaldes teritorijā.

Paldies arī Aronas pagasta pārvaldei par lielisku sporta spēļu organizēšanu un tiesāšanu, personīgi Andrejam Piekalnam un sacensību galvenajam tiesnesim Ventam Ikauniekam.

Ar sporta spēļu galīgajiem kopvērtējuma un individuālajiem rezultātiem var iepazīties pielikumā. Mazliet foto no sporta spēlēm https://www.failiem.lv/u/eb7kbtks#_

REZULTĀTI


               Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators   M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums