Raimo Vīgants – Pasaules kausa 3.posma čempions rollerslēpošanā!

iesūtīts: 2017.08.14 11:52
No 11.-13.augustam, Madonas pilsētā un sporta atpūtas bāzē “ Smeceres sils”, veiksmīgi noslēgušās sacensības - Pasaules kauss rollerslēpošanā 3.posms. Pavisam piedalījās 101 sportists no 12. valstīm(Itālija, Norvēģija, Lietuva, Zviedrija, Krievija, Ukraina, Baltkrievija, Spānija, Igaunija, Dānija, Slovākija un Latvija). Gandarījums ir gan par paveikto sacensību organizēšanā, gan par sacensību rezultātiem. Pirmajā sacensību dienā Latvijas izlases sportists no Madonas novada - Raimo Vīgants sprinta distancē junioriem Madonas pilsētā – Raiņa ielā, izcīnīja sudraba medaļu.

Otrajā sacensību dienā Raimo izcīnīja vēl vienu sudraba medaļu klasiskajā stilā, bet trešajā dienā Raimo iedzīšanas distancē kļuva par Pasaules kausa rollerslēpošanā 3.posma junioru čempionu, apsteidzot otrās un trešās vietas ieguvējus par 1,1 sekundi un 1,2 sekundēm. Par veiksmīgiem startiem arī jāuzskata pārējo Madonas rollerslēpotāju starti – Kitija Auziņa, Niks Sauliīts, Ilvars Bisenieks, Reinis Cīrulis, Kalvis Kristers Krīgers. Vēl Latvijas izlasei bronzas medaļu iedzīšanā izcīnīja Patrīcija Eiduka.

Madonas novada pašvaldības vārdā gribu teikt paldies sportistiem par teicamiem startiem Pasaules kausa izcīņas sacensībās rollerslēpošanā Madonā, treneriem par ieguldīto darbu šādu panākumu sasniegšanā, vecākiem par atbalstu, sapratni un līdzi jušanu sacensību laikā.

Paldies Latvijas Slēpošanas federācijai un personīgi Jurim Pīpkalējam,  par lielisku sadarbību un iespēju organizēt šāda līmeņa sacensības Latvijā un tieši Madonā.

Paldies par atbalstu Pasaules kausa izcīņas posma organizēšanā jāsaka Madonas novada pašvaldībai, Gunāram Ikauniekam un viņa komandai, Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim, Madonas pilsētas kultūras namam - personīgi Aijai Špurei , Madonas pilsētas nekustāmo īpašumu nodaļai, Madonas slimnīcas medicīnas brigādēm,  informatoram Ivaram Bācim un visiem līdzjutējiem par sportistu atbalstu Madonas pilsētas ielās un Smeceres sila sporta un atpūtas bāzē. Uz tikšanos nākamajās sacensībās Madonā!

Plašāka informācija par Pasaules kausa 3.posma norisi: www.infoski.lv

                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums