Nāc uz basketbolu jūnijā un augustā!

iesūtīts: 2017.06.02 08:28

      Vasarā bērni atpūšas, sporto un piedalās dažādās nometnēs. Madonas BJSS basketbola nodaļas treneris Agnis aicina zēnus 2006./2007./2008./2009.g.dz. uz dienas treniņnometnēm  no 5.-9.jūnijam; 26.-30.jūnijam; 7.-11.augustam; 20.-24.augustam Madonas pilsētas sporta centrā, Priežu kalna parkā un volejbola laukumos pie karjera ezera. Esošajiem sporta skolas audzēkņiem trenēties bet jauniem dalībniekiem sākt pirmos soļus basketbolā, gatavoties 2017./2018.g.basketbola sezonai.

     Nedēļā paredzēti līdz 15 treniņiem. Rīta pusē treniņi Priežu kalna parkā skrienot vieglus krosiņus un vingrojot- attīstot vispārējo fizisko sagatavotību, pusdienas Madonas sporta centra 2.stāva kafejnīcā “Sports” ,pēcpusdienā basketbols zālē –kad tiek uzlabota jauniešu individuālā meistarība (dribls, metiens, piespēle), basketbola spēles izpratne (aizsardzība, uzbrukums), vakariņas un vakara sacenšanās un metiena trenēšanas treniņš.

     Basketbols ir ļoti ātrs, atlētisks un tehnisks, tāpēc treniņu dalībniekiem jāuzlabo esošās prasmes, lai jaunajā sezonā tās spētu pielietot laukumā. Nedēļas laikā jauniešiem notiks dažādas stafetes un sacensības, nodarbības citos sporta veidos un veidots priekšstats par dienas režīmu, laika pareizu sadali un plānošanu.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums