.

Florbola čempionātā uzvar Kalsnavas komanda

iesūtīts: 2017.05.24 09:28

 Noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts florbolā vīriešiem, kurā piedalījās septiņas komandas. Komandas savā starpā izspēlēja vienu riņķi noskaidrojot vietas no 1. līdz 7. Pusfināla pirmajā spēlē tikās regulārā čempionāta pirmās vietas ieguvēji Kalsnavas komanda un ceturtās vietas ieguvēji komanda Kumace. Tikai spēles papildlaikā gūstot vārtus ar rezultātu 3:2, Kalsnavas komanda uzvarēja un iekļuva finālā. Otrajā pusfināla spēlē, vieni no čempionāta favorītiem komanda Andrušku Buļļi nespēja uzvarēt mobilizēto Kusas komandu un piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 4:5, atstāja sev iespējas cīnīties par bronzas medaļām, Kusas komanda finālā. Spēlē par Madonas novada atklātā čempionāta bronzas medaļām sacentās komandas Kumace un Andrušku Buļļi. Interesantā cīņā uzvarot ar rezultātu 4:2, bronzas medaļas izcīnīja Andrušku Buļļi. Finālspēlē sacentās Kalsnavas un Kusas komandas. Kalsnavas komanda izanalizējot pusfināla spēles kļūdas, spēli sāka ļoti pārliecinoši un jau spēles 1.puslaikā izvirzījās vadībā ar rezultātu 4:0. Pārsvaru kalsnavieši nosargāja līdz spēles beigām un pēc ilgāka pārtraukuma kļuva par Madonas novada atklātā čempionāta uzvarētājiem, uzvarot ar 6:2, pasniedzot Kalsnavas florbola komandai lielisku dāvanu 10.gadu jubilejā. Kusas komandai sudraba medaļas, kas ir komandas lielisks panākums.

Komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, dalībnieki medaļas, bet uzvarētāju komandas dalībnieki piemiņas kausus. Balvas tika pasniegtas arī rezultatīvākajam spēlētājam – Edgars Gailums /Kalsnava/ 32.punkti(21+11) un labākajam vārtsargam -  Arvis Kalniņš /Kalsnava/(atvairīto metienu% 86,40).

Par čempionāta sekmīgu norisi paldies florbola klubam Madona, sacensību galvenajam tiesnesim Kalvim Koskevičam un viņa komandai.

                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums