.

U-9 BASKETBOLA KOMANDAS VEIDOŠANA

iesūtīts: 2017.05.22 08:40
Madonas BJSS jaunākās vecuma grupas U-9 (2008./2009.g.dz) zēnu komandas komplektēšana norit ļoti gausi, bet jau esam paspējuši piedalīties turnīros Līvānos, Jēkabpilī un Rugājos.

      Šajā vecuma grupā jauni basketbolā trenēties griboši zēni būs laipni gaidīti vienmēr, jo sākt nekad nav par vēlu un pašlaik no 1.un 2.klases mēs esam tikai 8 spēlētāji-kas ,loģiski, normālai basketbola komandai ir daudz par maz.

     18.maijā Rugājos mācījāmies basketbolu pret Rugāju, Balvu un Rēzeknes “Ezerzeme” vienaudžiem. Šoreiz pie uzvaras netikām, bet māčibu stundas bija lietderīgas.

     28.maijā Madonas pilsētas sporta centrā tiks rīkots 3x3 šīs vecuma grupas turnīrs, kurā piedalīsies 3 sporta skolu komandas. Spēles notiks 3x3 uz samazinātiem basketbola laukumiem, uz abiem groziem, spēles laiks 2x6 minūtes.

     Šai vecuma grupai starts Jaunatnes basketbola līgā “Kārums kauss” sāksies tikai nākamsezon-oktobrī, bet šogad vēltreniņi maijā, dienas treniņnometnes jūnijā un augustā, starti “24.TopBumba-2017” un citi draudzības turnīri! 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums