.

Pirmais posms "Sportland-pirmie soļi basketbolā"

iesūtīts: 2017.04.10 10:13
šosezon notika tieši Madonā, Madonas pilsētas sporta centrā, kur savā starpā cīnījās 4 pirmklasnieku kmandas no Madonas 1.vidusskolas un Madonas 2.vidusskolas. Ļoti labus rezultātus uzrādīja Madonas 1.vidusskolas 1c klase. Superfinālā 19.aprīlī Salaspilī aicinātas pieteikties skolu pirmklasnieku komandas :

Līdz piektdienai, 14.aprīlim, var pieteikt dalībniekus konkursam pirmo klašu skolēniem “Sportland pirmie soļi basketbolā”. Pieteikšanās anketu jāaizpilda šeit.

                                                                       Superfinālā, kas notiks 19. aprīlī Salaspils sporta namā.

VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga sadarbībā ar sporta apģērbu un inventāra tirgotājiem „Sportland” konkursu rīko jau trešo gadu, lai ieinteresētu bērnus par sporta nodarbībām un aktīvu dzīvesveidu, kā arī palīdzētu iepazīt aizraujošo basketbola un sporta pasauli.

Katrā komandā jābūt 10 dalībniekiem – piecām meitenēm un pieciem zēniem, kā arī klases audzinātājam/ai vai sporta skolotājam/ai. Klasēm jāsagatavo mājasdarbs “Novēlējums Latvijas basketbola izlasei ceļā uz Eiropas čempionātu”. Būs jāizpilda dažādi fiziskie uzdevumi, kas ietver basketbola elementus, kā arī erudīcijas uzdevumus.

Pārējie skolēni aicināti iesaistīties klases komandas dalībnieku atbalstīšanā. Būs arī dažādi konkursi skatītājiem – aicinām atbalstīt mazos sportotājus!

Superfināla sacensību noteikumi un uzdevumi tiek izstrādāti un ar tiem varēs iepazīties mājaslapās www.sportland.lv (sadaļā „Pirmie soļi basketbolā”) un www.basket.lv.

1.vietas ieguvējiem būs iespēja aizbraukt ekskursijā uz Liepāju un satikt Kristapu Porziņģi.

Labākās trīs komandas iegūst iespēju satikt Latvijas nacionālās vīriešu izlases spēlētājus, kā arī apmeklēt Latvijas vīriešu basketbola izlases treniņu.

Visiem Superfināla dalībniekiem balvās basketbola ekipējums, „Sportland pirmie soļi basketbolā” t-krekls un citas atbalstītāju balvas.


  http://www.basket.lv/vef-ljbl/sportland-pirmie-soli-basketbola-pieteiksanas-lidz-14aprilim-3394

  

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums