Madonas BJSS U-9 basketbolisti

iesūtīts: 2017.04.10 10:09
2.aprīlī Jēkabpils sporta namā notika otrais jaunāko basketbolistu sabraukums, kurā piedalījās paši jaunākie oranžās bumbas spēlētāji U-9 (2008.g.dz.un jaunāki) vecuma grupā. Uz šo posmu ieradās arī Madonas BJSS komandas treneru Ivara Tetera un Agņa Beķera vadīti.

     Pirmās šāda veida sacensības notika 25.februārī Līvānos, kur startēja 5 komandas no Līvāniem, Madonas, Jēkabpils un Visaginas(Lietuva). Pirmajā posmā Madonas komanda izcīnīja godpilno 3.vietu. 2.aprīļa sacensībās-ko rīkoja Jēkabpils sporta skola, bija ieradušās jau 10 jauno basketbolistu komandas.

     Komandas tika sadalītas 2 apakšgrupās pa 5 komandām. Pirmajā apakšgrupā Madona 2 izcīnīja 3.vietu, bet otrajā apakšgrupā Madona 1 ieņēma 2.vietu. Pēc nospēlētajām 4 spēlēm apakšgrupā-sākās “krustu” spēles ar otras apakšgrupas komandām un spēles par vietām.

     Šajā posmā komanda Madona 2 cīnījās ar Jēkabpils 2 par 5.vietu, bet zaudējums ar 6:9 un izcīnīta 6.vieta. Komanda Madona 1 pusfinālā zaudējums Rugājiem un vēlāk arī zaudējums spēlē par 3.vietu Līvāni1 komandai 8:16 un šoreiz 4.vieta. Turnīra noslēguma vietu sadalījums - 1.vietā Rugāji, 2.vieta Jēkabpils1, 3.vieta Līvāni1, 4.vieta Madona1, 5.vieta Jēkabpils2, 6.vieta Madona2, 7.vieta Visaginas1, 8.vieta Jēkabpils3, 9.vieta Līvāni2, 10.vieta Visaginas2.

     Madonas BJSS basketbola nodaļa aicina sākt trenēties basketbolā 2008./2009.g.dz. zēnus un sākt interesanto basketbola ceļu no 1.,2.klases līdz pat izlaidumam pēc 12.klases.

     Šajā posmā Madona 1 komandu pārstāvēja Haralds Justs (kurš tika atzīts par labāko komandas spēlētāju), Jēkabs Saliņš, Kārlis Augusts Vītols, Varis Rodrogo Strumpe. Madona2 komandā cīnījās Adriels Vasilaki, Artūrs Mikāls, Rainers Kolomegins un komandas vērtīgākais spēlētājs Kārlis Dūdums.

     Cerams, ka viss notiks un trešais posms notiks maijā Madonas BJSS organizēts un Madonas pilsētas sporta centrā, un pulcēs vēl vairāk komandu. Uz tikšanos basketbola laukumos! 

 Agnis Beķeris

treneris

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums