Basketbola turnīrā “Madonai-91”

iesūtīts: 2017.04.03 09:44
Nu jau trešo gadu pēc kārtas 25., 26.martā Madonas sporta centrā organizēju jauniešu basketbola turnīru “Madonai – 91”. Šogad šajā turnīrā piedalījās U-10 (2007.g.dz.un jaunāki), U-11 (2006.g.dz.) zēni. Katrā vecuma grupā uz turnīru bija aicinātas 5 komandas. Katrai komandai 2 dienās notika 4 spēles, kopā turnīrā tika izspēlētas 20 spēles.


 

     U-10 vecuma grupā –lai noskaidro goda pjedestālu, nācās skaitīt savstarpējās cīņās iegūto un zaudēto punktu summu, kas liecina tikai par to, ka turnīrs bija interesants un izdevies. 1.vietu šajā vecuma grupā izcīnīja Mārupes Sporta Centrs, 2.vietā ciemiņi no Igaunijas – Tartu komanda, 3.vietā BS Rīga/Basketbola klase, 4.vietā Madona, 5.vietā Ērgļi/Madonas BJSS.

     U-11 vecuma grupā arī bija ļoti interesantas un saspringtas spēles-līdz pat turnīra beigām. Šajā vecuma grupā 1.vieta komandai BS Rīga/Basketbola klase, 2.vietu izcīnīja Madona, 3.vietā Limbaži, 4.vietā Cesvaine/Madonas BJSS, 5.vietā Alūksne.

     1.-3.vietu ieguvējkomandas tika apbalvotas ara Madonas BJSS sarūpētajiem uzvarētāju kausiem un medaļām, 4.un 5.vietai-piemiņas kausiņš komandai.

     Komandu treneri pateicās par jauko uzņemšanu Madonas pilsētas sporta centrā un viesnīcā “Madona”, garšīgo ēdināšanu sporta centra kafejnīcā un spraigajām, zēniem pieredzei noderīgajām spēlēm. Arī mēs turpināsim gatavoties aprīļa beigās notiekošajam Baltijas zēnu basketbola līgas 4.posmam Allažos un Siguldā.

     Uz tikšanos basketbola laukumos!

 Agnis Beķeris

treneris

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums