.

Madonieši Ziemeļaustrumu reģiona izlasē

iesūtīts: 2017.03.08 11:16
Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas sezonas ziemas pasākumu posms noslēdzies ar U-14 vecuma grupas jeb 2003. dzimšanas gada futbolistu reģionālo izlašu turnīru, kurš 27. un 28.februārī notika „Elektrum” Olimpiskajā centrā Rīgā. Ziemeļaustrumu reģiona futbola izlases sastāvā 11 spēlētāji bija no Madonas.

LFF Futbola akadēmija visa gada garumā treniņos, turnīros, mācību-treniņu spēlēs un talantu skatēs pulcē valsts talantīgākos jaunās paaudzes futbolistus no visiem Latvijas reģioniem. Tiek apzināti perspektīvākie futbolisti jaunatnes izlasei. Šo reģionālo turnīru galvenais mērķis nav uzvara, bet gan noteiktu LFF taktisko uzdevumu praktiskā pielietošana un futbolistu taktisko iemaņu pārbaude. 

Turnīrā tikās Rīgas, Zemgales, Vidzemes, Latgales, Kurzemes un Ziemeļaustrumu izlases. Kopumā tika aizvadītas, 3.spēles 11x11 futbolā, kur perspektīvākie šī vecuma spēlētāji sacentās savā starpā. Ziemeļaustrumu reģiona izlases ir izveidota uz Madonas BJSS spēlētāju bāzes (11 futbolisti), bet vēl 5 pārstāvji no Balviem, Gulbenes, Viļāniem. Spēlētāju sastāvs turnīrā: A.Pērkons, M.Stabulnieks, D.Ozoliņš, R.Āboliņš, M.Ciršs, R.Aizups, T,Rudzītis, R.Keišs, I.Kalniņš, R.Juhnovičs, R.Šķuckis (Madonas BJSS), D.Saliņš, A.Zušs, N.Kokorēvičs(Balvi), E.Poļaks (Gulbene), S.Locāns(Viļāni).

Mūsu spēlētājiem šī ir teicama iespēja mācīties, pilnveidoties un progresēt kopā ar šī vecuma labākajiem spēlētājiem Latvijā. Nākamais mācību turnīrs izlasēm paredzēts aprīlī.

 

Jānis Rukmanis

Ziemeļaustrumu reģiona U-14 izlases treneris

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums