D grupas basketbola skolu spartakiāde

iesūtīts: 2017.03.01 15:39
1.martā Madonas pilsētas sporta centrā notika spraigas cīņas D (2005.g.dz.un jaunāki) vecuma grupas basketbola skolu spartakiādes sacensībās.

   Ļoti žēl, ka meitenēm bija ieradusies tikai viena Lubānas vsk.komanda, kura aizvadīja mācību draudzības spēli ar zēnu komandu, un ieguva kausu un medaļas par 1.vietu. 

     Zēniem sacentās 4 komandas. Ļoti iepriecināja Lubānas zēnu komandas spēle skolotāja Jāņa Lejiņa vadībā. Lubānieši gan godalgoto komandu 3-niekā neiekļuva, bet ar spēlētprasmi un cīņassparu ļoti izcēlās Nauris Stiprais un Markuss Salenieks, par bumbām vislabāk cīnījās Rūdolfs Galss.

     Ļoti labi sagatavota mazajiem spēlētājiem bija Barkavas komanda skolotājas Iritas Strodes vadībā. Barkavieši apspēlēja Cesvaines komandu 19:16, un daudz netrūka, lai pieveiktu arī Madonas 1.vsk.komandu-kur zaudējums tikai 20:24. Ļoti labi Barkavas komandas sastāvā sevi parādīja 2005.g.dzimušie spēlētāji-bet ļoti produktīvi bija tieši jaunākie spēlētāji Markuss Naglis, Kristers Garais un mazie ķipari Lauris Tomiņš un Mārcis Erastovs.

     Madonas 1.vsk.komanda 37:18 pieveica pavājināto (traumas, slimības) Cesvaines komandu, kuru cīņās vadīja skolotāja Inguna Luca.

     Spartakiādes kopvērtējumā 1.vietā Madonas 1.vsk., 2.vietā Barkavas pamatskola, 3.vietā Cesvaines visusskola. Meitenēm 1.vietā Lubānas vsk.komanda skolotājas Aksana Birziņa vadībā.

     Šajā spartakiādē tiešām sirds bij mierīga un sajutos gandarīts, ka vismaz šajās skolās un pilsētas skolēni basketbola pamatus pratīs un apgūs! Paldies skolotājiem! 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums