Pasniegtas balvas “Sporta laureāts 2016”

iesūtīts: 2017.02.02 09:13
28.janvārī svinīgā gaisotnē Sarkaņu pagasta tautas namā „Kalnagravas” tika aizvadīts ikgadējais pasākums „Sporta laureāts-2016”, kurā tika godināti Madonas novada un Madonas Bērnu un jaunatnes skolas sportisti un sportistes, kā arī treneri un treneres. Sveikti tika sportisti un sportistes, kas aizvadītajā gadā, piedaloties starptautiskās sacensībās, Madonas novada vārdu nesuši pasaulē. Tāpat sveikti tika Madonas novada sporta dzīves atbalstītāji, attīstītāji un popularizētāji, pagastu pārvaldes. Kopā apbalvojumus saņēma 115 laureāti. Šogad pēc ilgāka pārtraukumu tika sveiktas arī divas jaunatnes sporta spēļu komandas, kas 2016.gadā ir izcīnījušas medaļas futbolā un florbolā.

Lai noteiktu gada sportistu, sportisti, treneri, sporta spēļu komandu, populārāko sporta veidu un nozīmīgāko sporta pasākumu 2016.gadā, Madonas novada pašvaldība rīkoja iedzīvotāju interneta balsojumu „Gada balva sportā”.

Nominācijā Gada sportists uzvaru izcīnīja orientierists Andris Jubelis, kas sevi pierādījis kā Latvijas, tā arī Pasaules un Eiropas orientēšanās sacensību trasēs. Andris ir Latvijas čempions un Latvijas IV Vasaras Olimpiādes uzvarētājs 2016.gadā.

Gada sportistes titulu ieguva Kitija Auziņa, kura ir Latvijas čempione vairākās distanču slēpošanas distancēs un 2016.gadā Madonā – Pasaules kausa 3.posmā rollerslēpošanā izcīnīja 3.vietu sprintā un 3.vietu klasiskajā stilā.

Par Gada treneri balsojuma dalībnieki atzinuši Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas basketbola  treneri Agni Beķeri.

Gada sporta spēļu komandas tituls šogad basketbola komandai BK Madona/BJSS. Par populārāko sporta veidu novadā, ar krietnu balsu pārsvaru, balsotāji atzinuši basketbolu, aiz sevis atstājot vieglatlētiku un distanču slēpošanu.. Savukārt par Gada nozīmīgāko sporta pasākumu novadā atzīts Pasaules kausa posms rollerslēpošanā, otrajā vietā Madona – 90 sporta aktivitātes, bet trešais nozīmīgākais pasākums ir Baltijas kauss Cross Country enduro.

Paldies visiem pasākuma organizatoriem, vadītājiem, izklaides daļas dalībniekiem, muzikantiem. Paldies visiem sveicējiem par laba vēlējumiem. Paldies Madonas novada pašvaldībai, SIA “Tropicana”, Kalna pirts/Ainārs Dārznieks/, laikrakstam “Stars” par sarūpētajām dāvanām laureātiem, gada sportistam, sportistei un trenerim.

Lai meistarība, veselība, veiksme mums līdzās ir 2017.gadā!

Ar plašāku informāciju par apbalvotajiem iespējams iepazīties www.madona.lv sadaļā Sports.

Dāvja Veckalniņa foto no pasākuma ir apskatāma :www.madona.lv sadaļā: sports/foto galerija.


https://www.failiem.lv/u/zhz9tcj3#_ 

                                    Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums