„Basketbols aicina” dosies uz Madonu

iesūtīts: 2016.10.19 08:26
Piektdien, 21.oktobrī, Madonas pilsētas sporta centrā notiks VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas projekta „Basketbols aicina” 2016./2017.gada sezonas sestais pasākums. Basketbola nodarbības pirmo klašu skolēniem vadīs basketbola trenere Liene Jansone un Olybel LBL Jēkabpils komandas spēlētāji Mikus Sokolovs, Roberts Magone un Kristaps Miglinieks.

Divās 45 minūšu nodarbībās (sākums plkst.10:30 un plkst.11:30) piedalīsies Madonas 1.vidusskolas un Madonas 2.vidusskolas pirmo klašu skolēni. Programmā, kā ierasts, būs iesildīšanās vingrinājumi, basketbola pamatelementi, šķēršļu stafete un, protams, kopīga fotografēšanās. Šajā sezonā būs arī kas jauns. Ātrākie un veiklākie šķēršļu stafetē kvalificēsies uz VEF LJBL un Sportland projekta “Sportland pirmie soļi basketbolā” superfinālu.

Katram dalībniekam tiks veltīta īpaša „Basketbols aicina” trenera uzmanība, visi dzirdēs interesantus stāstus, kā arī saņems T-kreklu.

Projekts „Basketbols aicina” tiek īstenots jau septīto gadu un nodarbības notiek katru mēnesi, aptverot visus Latvijas novadus. Kopš 2010.gada rudens Latvijas Basketbola līgu spēlētāji un Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadījušas nodarbības jaunāko klašu skolēniem visā Latvijā - Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Cēsīs, Vallē, Rīgā, Saldū, Ozolniekos, Aizkrauklē, Daugavpilī, Madonā, Liepājā, Rēzeknē, Rūjienā, Krāslavā, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Siguldā, Bauskā, Mārupē, Talsos, Kuldīgā, Jūrmalā un Ogrē. Pēc iepazīšanās ar basketbola pamatelementiem bērni saņem uzaicinājumu pievienoties sporta skolu treniņgrupām.

Pilnas foto galerijas no pagājušā gada pasākumiem: basket.lv/basketbols_aicina/foto
Video apskati: basket.lv/basketbols_aicina/video

 

Informāciju sagatavoja:

Artūrs Portnovs

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums