Latvijas čempionātu florbolā vīriešiem, uzsāk Madonas novada komandas

iesūtīts: 2016.10.03 15:45
Ir sākusies 2016./17. gada Latvijas čempionāta florbolā vīriešiem sezona, kurā startē arī divas Madonas novada komandas – florbola klubs” Madona” un Kalsnava. FK Madona spēlē Latvijas čempionāta pirmajā līgā, bet Kalsnavas komanda spēlē otrajā līgā.

FK Madonas savu pirmo spēli aizvadīja Kocēnos, kur sacentās ar pagājušās sezonas 1.līgas čempioniem – Rubenes komandu. Spēles gala rezultāts 11:8 par labu Rubenes komandai. Rezultatīvākie spēlētāji mūsu komandā bija: Agnis Kaļva 3(2+1), Didzis Melderis 2(1+1), Endijs Vestfāls 2(1+1), Armands Ozdoba 2(1+1), Sandijs Kalniņš 2(0+2). Nākamo spēli FK Madona aizvadīja 1.oktobrī savās mājās – Madonas pilsētas sporta centrā, kur pretiniekos bija FK Ogres Vilki komanda. Spēle norisinājās spraigi un interesanti. Vēl 53.minūtē rezultāts bija 6:3 par labo viesu komandai, taču nepilnās 7.minūtēs FK Madona komanda spēja ne tikai izlīdzināt spēles rezultātu, bet arī 18.sekundes līdz spēles beigām gūt uzvaras vārtus un atskanot spēles beigu signālam izcīnīt svarīgu uzvaru ar rezultātu 7:6. Rezultatīvākie spēlētāji FK Madona komandā bija Edgars Gailums 5(4+1), Sandijs Kalniņš 3(1+2), Agnis Kaļva 2(2+0), Māris Zicmanis 1(0+1). Nākamā spēle FK Madona – 8.oktobris 19:30, Madonas pilsētas sporta centrā, kur pretiniekos būs Irlava/Avant komanda.

Latvijas čempionātu florbolā vīriešiem 2.līgā, veiksmīgi uzsākusi ir Kalsnavas komanda, kurā savās mājās – Kalsnavas pamatskolas sporta zālē uzņēma Rubene – 2 komandu. Pēc pirmā perioda Kalsnavas komanda jau bija vadībā ar rezultātu 6:2, pēc otrā perioda jau 11:4, bet noslēdzoties spēlei mājinieki svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 16:6. Rezultatīvākie spēlētāji Kalsnavas komandā bija – Mareks Dzenovskis 6(2+4), Sandijs Kalniņš 6(5+1), Agnis Kaļva 5(2+3), Haralds Niedrītis 3(2+1). Nākamā spēle Kalsnavas komandai 7.oktobrī 20:00, Kalsnavas pamatskolas sporta zālē pret FK Sala komandu.

Nāksim un atbalstīsim mūsu komandas Madonas pilsētas sporta centrā un Kalsnavas pamatskolas sporta zālē. Ar spēļu kalendāriem, tabulām, spēlētāju un vārtsargu statistiku var iepazīties www.floorball.lv, Latvijas Florbola savienības mājas lapā.

                                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

   
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums