„Sportland pirmie soļi basketbolā” Madonā 21.oktobrī

iesūtīts: 2016.10.03 15:21
„Sportland pirmie soļi basketbolā” ir Latvijas 1. klašu skolēnu sporta un prāta spēles, sacensības radošos un fiziskos uzdevumos, kas saistīti ar basketbolu. Projektu organizē SIA „Sportland” sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību (LBS). Madonā tas notiek sadarbībā ar Madonas BJSS un basketbola nodaļas treneri Agni Beķeri.

     Sacensības notiks 3 posmos: “Sportland pirmie soļi basketbolā” aicina, “Sportland pirmie soļi basketbolā” Superfināla atlase un “Sportland pirmie soļi basketbolā” Superfināls. LBS izvēlēsies 12 pilsētas, kurās LBS izvēlēts basketbola treneris kopā ar Olybet Latvijas Basketbola līgas spēlētājiem novadīs basketbola nodarbību 4 klasēm. Nodarbības laikā tiks izskrietas 2 stafetes uz laiku.  Abu stafešu laikus skaitīs kopā. Ātrākā komanda iegūs “wildcard” un automātiski kvalificēsies “Sportland pirmie soļi basketbolā” superfinālam.

     Klasei jāizveido komanda no 10 dalībniekiem. Pārējie skolēni aicināti iesaistīties “Sportland pirmie soļi basketbolā” aicina posmā,  motivācijas vēstues argumentu rakstīšanā, kā arī klases komandas dalībnieku atbalstīšanā Superfinālā. Klases komandu jāveido 50% meiteņu un 50% puišu (respektīvi, 5 meitenes un 5 puiši). Lai pieteiktos projektam, klasei ir jāaizpilda pieteikšanās anketa un jāaugšupielādē motivācijas vēstule lapas www.sportland.lv sadaļā “Sportland Pirmie soļi basketbolā”.

     Superfinālā piedalīsies 20 komandas -12 komandas no ““Sportland pirmie soļi basketbolā”aicina”  un 8 komandas no „Sportland pirmie soļi basketbolā” Superfināla atlases. Superfināla sacensībās komandām būs jāizpilda dažādi fiziskie uzdevumi, kas sevī ietver basketbola elementus, kā arī erudīcijas uzdevumus.

     Labākās trīs komandas iegūst iespēju satikt Latvijas nacionālās vīriešu izlases spēlētājus klātienē, kā arī apmeklēt Latvijas vīriešu basketbola izlases treniņu.Visiem Fināla dalībniekiem balvās basketbola ekipējums, „Sportland pirmie soļi basketbolā” t-krekls un citas atbalstītāju balvas.

     Aicinu Madonas 1.klašu audzinātājas, skolēnus un vecākus padomāt par šo iespēju un pieteikties dalībai pasākumā, kurš notiks jau 21.oktobrī Madonā. Piedalīties Madonā  aicinātas tikai četras 1.klases-tāpēc pēc iespējas ātrāk piesakāmies un uz priekšu! Lai veicas!

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums