Madonas BJSS un TN “KURŠI” akcija - “Basketbols aicina”

iesūtīts: 2016.09.05 13:57
Piektdien, 2.septembrī, Madonas sporta centrā notika Madonas BJSS basketbola nodaļas rīkotās akcijas “Basketbols aicina” 2016./2017.gada sezonas pirmais sarīkojums.

     Stundu ilgās nodarbības laikā BK MADONA/BJSS spēlētāji –N.Skripka, R.Čakstiņš, N.Dzelzkalējs, L.Lazdiņš, E.Pētersons, M.Kalniņš bērniem demonstrēja driblu, piespēles, dažādus vingrinājumus gan ar bumbu, gan bez tās, kopā skrēja stafetē un rotaļā. Skolēni veica iesildīšanās vingrinājumus un centās izpildīt basketbola pamatelementus. Pozitīvas emocijas tika visiem – gan lielajiem BK/BJSS  spēlētājiem, gan mazajiem censoņiem. Nodarbībai beidzoties treneri A.Beķeris un A.Grunte popularizēja veselīgu dzīvesveidu, stāstīja par iespējām basketbolā un beigās kopīgi fotografējās.

    Noslēgumā katrs dalībnieks saņēma dāvanas no akcijas galvenā atbalstītāja TN “Kurši” . Lai labas sekmes mācībās- SIA "Sportour" dāvināja Macron pildspalvas. Protams, katrs dalībnieks saņēma uzaicinājumu trenēties sporta skolā basketbola nodaļā pirmdien, otrdien, trešdien 14.00-15.00.

    Cerot, ka tas šosezon bija tikai pirmais MBJSS basketbola nodaļas šāds pasākums-gaidīsim ciemos arī VEF LJBL rīkoto šāda veida pasākumu „Basketbols aicina” un jācer, ka pavasarī  Madonas pilsētas 1.vidusskolas kāda no 1.klasēm jau piedalīsies tepat Madonas sporta centrā pusfināla sacensībās pirmklasnieku pasākumā “Pirmie soļi basketbolā”!

     VEF LJBL rīkoto šāda veida pasākumu īsteno kopš 2010.gada rudens. Basketbola nodarbības jaunāko klašu skolēniem vada Latvijas basketbola līgu spēlētāji, kā arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas spēlētājas. Projekts aptver visu Latviju un šajā laikā nodarbības notikušas arī Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Cēsīs, Vallē, Rīgā, Saldū, Ozolniekos, Aizkrauklē, Daugavpilī, Madonā, Liepājā, Rēzeknē, Rūjienā, Krāslavā, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Siguldā, Bauskā, Mārupē, Talsos, Kuldīgā, Jūrmalā, Ogrē un Saldū. Bērniem tiek mācīts, ka basketbols ir interesanta un audzinoša spēle un ikvienam ir iespēja iesaistīties arī sporta skolās, papildus apmeklējot treniņus.

     Liels paldies par veiksmīgu pasākuma norisi Egonam Strumpem, sporta skolotājai Elitai Gusarovai, visām 1.,2.klašu audzinātājām un ,protams, pašiem bērniem!

  Agnis Beķeris
treneris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums