"Basketbols aicina"

iesūtīts: 2016.08.30 13:26
Atkarībā no laika apstākļiem- piektdien 2.septembrī pie jeb Madonas pilsētas sporta centrā sadarbībā ar "Tirdzniecības nams "Kurši"", SIA (Madona), Madonas BJSS, BK Madona notiks pasākums "Basketbols aicina".

   Apzinoties, ka basketbols tomēr ir vēlīna specializācija, nesākam piedalīties sacensībās jau no 6,7.,8.gadu vecuma, bet ceram uz augstākajiem sasniegumiem ap un no 16 gadu vecuma, tāpēc reklamēsim basketbolu-kā rotaļu 1.,2.klasē, veselīgu dzīvesveidu un vispusīgu fizisko sagatavošanu. Šogad, beidzot- cerēsim uz jaunas komandas komplektēšanu Madonas BJSS jau no 1.,2.klases skolēniem, jo citkārt to darījām tikai no 3.,4.klases vecuma.
‌   Pasākumā gaidīti 1., 2.klašu skolēni, kurus aicināsim iepazīties ar basketbolu un tā iespējām,basketbola spēles pamatelementiem, piedalīties pirms-spēles iesildīšanās vingrinājumu izpildē, bumbu metienos grozā, stafetē. Vēlāk-uz pavasara pusi-solām un jau jāpaspēj sagatavoties Latvijā populāram pasākumam SPORTLAND "Pirmie soļi basketbolā, kurā piedalās 1.klašu skolēni, lai cīnītos par gudrākās un izveicīgākās pirmās klases titulu, gan arī par galveno balvu - iespēju apmeklēt kādu no Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlēm Eiropas čempionātā jeb kā pērn tikšanos ar slaveno basketbola talantu Kristapu Porziņģi. 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums