MBJSS basketbolisti “10.NEW GENERATION’S MINI CUP” turnīrā

iesūtīts: 2016.08.30 13:20

Agnis Beķeris
treneris

     Netipiski, bet vēlos sākt ar Lielu pateicību par atbalstu dalībā šajā turnīrā SIA “Baltic Block”- personīgi Andim Šķēlem, Madonas novada pašvaldībai, Madonas BJSS, visiem audzēkņu vecākiem, kuru dēli guva lielu pieredzi un zina vārda “komanda” nozīmi, šoferim Jānim Tropam par izcilu darbu un 3 dienu izturību kopā ar mums!

     Jau vairākus gadus augustā kā tradīcija kļuvusi Madonas BJSS basketbola nodaļas  komandu piedalīšanās starptautiskajā basketbola turnīrā “NG Mini Cup-2016”. Pēc labi padarīta darba vasaras treniņnometnēs-ļoti noderīgs un nepieciešams pārbaudīt savu gatavību jaunajai sezonai. Šogad turnīrā Madonas BJSS pārstāvēja U-14(2003.g.dz.) un U-18 (1998.,1999.g.dz.) jauniešu komandas.

     26.augustā ,pirmajā turnīra dienā, U-14 komanda cieta zaudējumu BC TARVAS/RAKVERE SK(Igaunija) 58:74, bet otrajā dienas mačā uzvara pār HNMKY Helsinki (Somija) 69:54. 27.augustā atkal dienas pirmajā spēlē zaudējums TTU KORVPALLIKOOL Tallinn (Igaunija) 38:70, bet otrajā dienas spēlē uzvara pār Jelgavas BJSS 88:54. 28.augustā pēdējā turnīra spēlē uzvara pret Mārupes SC 66:43. Ar 3 uzvarām un 2 zaudējumiem U-14 jaunieši godam izcīnīja 3.vietu turnīrā. Ļoti žēl, ka šīs komandas dažiem puišiem treniņu apmeklējums un atdeve tajos bieži vien “pieklibo”, tāpat arī gatavošanās jaunajai sezonai un kopā būšana ar komandu jebkurās sacensībās-arī traumu gadījumos.

     U-14 komandā šo turnīru īpaši labi aizvadīja Edijs Skuja un Renārs Ostrovskis. Pārējiem jāturpina ieguldīt darbu regulāros treniņos un rezultāti, meistarība, pozitīvas emocijas neliks ilgi gaidīt!

     U-18 jaunieši apakšgrupā 26.augustā izcīnīja ļoti grūtu uzvaru pār KADRINA (Igaunija) komandu 81:79, otrajā dienas spēlē –veiksmīgi “izslēdzot” manuprāt vienu no turnīra labākajiem spēlētājiem no spēles ritma- uzvara pret SK RIM/TTU KORVPALLIKOOL Tallinn (Igaunija) 100:68.

     27.augustā- pēdējā grupas spēlē pret ST.PETERSBURG ADMIRALTEISKAYA (Krievija) , izcīnīta ļoti smaga uzvara 65:60. Jāpiebilst, ka ar šo komandu ir spēlēts dažādos turnīros vairāk kārt, bet vēl nekad nebija izdevies uzvarēt. Arī šajā spēlē pirms pēdējās ceturtdaļas vēl atradāmies iedzinējos 36:48. Turnīra sākums izdevies-1.vieta grupā un jāspēlē pret otras apakšgrupas 2.vietu. Tā izrādījās spēcīgā Rakveres VIRUMAA PK (Igaunija) komanda. Komanda, kura ir bāzes komanda Igaunijas augstākās līgas pieaugušo komandai , komanda –kura Igaunijas jaunatnes čempionātā ir Top 3 un 2 sezonas uzvarējusi  EYBL 2.divīzijas turnīru. Šajā spēlē klājās ļoti grūti-pirmo spēles ceturtdaļu uzvarējām 20:15, bet visai spēlei meistarības bija par maz-zaudējums 60:79.

     Pēdējā turnīra pārbaudē- spēlē par 3.vietu , atkārtoti tikāmies ar KADRINA komandu, kuru šoreiz jau izdevās pieveikt stabilāk (kaut pirms 4.ceturtdaļas bija tikai vēl plus 9) 83:63 un godam izcīnīt bronzas godalgas turnīrā.

 U-18 komandu  vietu sadalījums – 1.vietā VIRUMAA PK(Rakvere, Igaunija), 2.vietā MuKi (Helsinki, Somija), 3.vietā MADONA, 4.vietā KADRINA(Igaunija), 5.-8.vietu sadalīja BC TARVAS /Rakvere SK, Jēkabpils, ST. Pēterburgas Admiralteiskaya un SK RIM/TTU Korvpallikool.

Uz tikšanos basketbola laukumos!

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums