Jautrais sports - joka pēc!

iesūtīts: 2016.08.23 15:05
Un atkal, tāpat kā iepriekšējā gada augustā, Mārcienas skolas sporta laukums pulcēja senioru komandas svētku atklāšanas parādei un prezentācijai.

    Katrs dalībnieks vēlreiz vēlējās pārliecināties par savu iespēju robežām, parādīt, ka nebūt ne savos ziedošās jaunības gados var tiks daudz ko sadarīt. Izdarīt sev par prieku, kā apliecinājumu tam, ka tikai cilvēka griba kustēties uztur cilvēka dzīves kvalitāti, uztur formā katra veselības rādītājus, kustība – tā ir dzīve un jo mazāk cilvēks kustas, jo vairāk viņam jāsaskarās ar veselības problēmām. Mēs kustamies, to visu darām jautri, ar azartu un te tiek aizmirsts atsevišķu cilvēku nebūt ne mazais gadu skaitlis. Viss notika turklāt tā, kā tas ir bijis iespējams bērnībā, vai jaunībā, dažiem cilvēkiem ar sportu vispār nekad nav bijusi nekāda saistība, tad ko te lai saka? Mēs paši veidojam savu dzīvi interesantāku, paši pārliecināmies, ka reizēm spējam izdarīt, kaut ko labāk par domās iecerēto.

Un vai tad nav jāpriecājas, ka vēl viena diena mūsu dzīvē ir bijusi piepildīta ar patiesi jautru omu, ar savu vienaudžu klātbūtni , sacenšoties par kādu no godalgām izdomas bagātajā jautrā sporta kustībā.

Visi sacensību dalībnieki saņēma goda diplomus par izcīnītajām vietām, šoreiz mēs visi bijām veiksminieki. Dalībniekiem šis pasākums ļoti patika, tādēļ organizatoriem izskanēja doma, ka kaut ko līdzīgu būtu jāsarīko arī ziemā, izveidojot ziemas apstākļiem atbilstošos sporta veidus.

Varbūt tas varētu notiks ja dalībnieku skaits būtu tiks liels, ka varētu izveidot ap duci komandu.

Bet par šodienu – uzvarēja komanda ‘’Pirāti”, otrie bija komanda „Pumpas”, trešie „Tekalētāji”.

Par komandas noformējumu un pieteikumu uzvara pienākas ‘’Pumpām”.

Runājot par katra sporta veidiem – uzvaras katrā no tiem tika gan sievām, gan vīriem turklāt godalgotas tika trīs vietas katrā disciplīnā. Pasniedzamo diplomu bija vesels kalns, tāpat kā Bramanes Rutas skaisto dāliju klēpju. Pateicības tika arī gardās zupas vārītājai Skaidrītei Paeglei, tiesneša palīdzei Inesei Ivanovai, galvenajam tiesnesim Jevgenijam Tarasovam un kultūras dzīves organizētājai Zandai Buzinai. Šajā reizē pasākumu apciemoja žurnāliste un operators no televīzijas, tā kā mūsu komandas sevi varēs atpazīt arī televīzijas raidījumā par Mārcienas pagasta pasākumu „Jautrais sports - joka pēc”.

 

Mārcienas pagasta pensionāru padome.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums