BMX trases atklāšanas svētki Mārcienā!

iesūtīts: 2016.07.15 16:31
9. Jūlijā Mārcienas BMX trase piedzīvoja savu atklāšanu un pirmās oficiālās sacensības, pulcējot sportistus no Valmieras, Gulbenes un Madonas novadiem.

Mārcienas pagasta pārvaldes vadītāja Ināra Mālniece un sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs svinīgā uzrunā pauda lielu gandarījumu par paveikto un pateicās trases idejas autoriem – mārcēnietim Guntaram Ļebedevam un BMX kluba ‘’Madona’’ trenerim Jānim Kuprānam, pieminot arī SIA’’PRO Marex’’ uzņēmumu, kas sniedza būvtehnikas pakalpojumus trases tapšanas laikā. Neizpalika arī tradicionālā sarkanās lentītes pārgriešana, kas tika ierīkota pie pirmā tramplīna, kurš bija trases pirmais pamatakmens. Lentīti pārgrieza Mārcienas BMX braucējs Markus Ļebedevs un Mārcienas pagasta pārvaldes vadītāja Ināra Mālniece. Noslēdzoties svinīgajai daļai un starta jau bija sapulcējušies 32 dalībnieki, kas ar nepacietību gaidīja treniņbraucienu startu.

Visu svētku garumā tika padomāts arī par viesu un līdzjutēju aktivitātēm, bērni varēja lēkāt  piepūšamajā pilsētiņa, šaut ar lokiem un saņemt pārsteiguma dāvanas no svētku talismaniem - jautrajām pandām, pieaugušie braucienu starplaikos aktīvi apmeklēja vasaras tirdziņu, kurā piedalījās tirgotāji ar dažnedažādiem labumiem no Raunas un Mārcienas.

Vēlā pēcpusdienā, noslēdzoties fināla braucieniem, sacensību galvenais tiesnesis Jānis Kuprāns un viņa čaklie sekretariāta palīgi steidza apkopot braucienu rezultātus un sākt dalībnieku apbalvošanu.

Uz pjedestāla : Tautas grupā līdz 12 gadiem:

1.      vietā Daniels Začests

2.      vietā Kristaps Ivanovs

Tautas grupā 12+ gadiem

1.      vietā Gints Vizāns

2.      vietā Reinis Sirsniņš

3.      vietā Sigvars Rogovs

Profesionāļu konkurence :

   5-7 gadi

1.      vietā Aivo Edgars Asaris

2.      vietā Nils Kornejs

3.      vietā Ervīns Kūlītis

        8-11 gadi:

1.      vietā Markuss Ļebedevs

2.      vietā Rinalds Bogdanovs

3.      vietā Mariss Zujevs

 12-14 gadi

1.      vietā Ritvars Raize

2.      vietā Daniels Eglītis

3.      vietā Mareks Zainalovs

       15+ gadi

1.      vietā Edžus Suts

2.      vietā Niks Budzinskis

3.      vietā Niks Verebs

Cruiser konkurencē :

1.      vietā Vents Štrombergs

2.      vietā Kalvis Kuprāns

3.      vietā Guntars Ļebedevs

Svētki bija izdevušies, sportistos bija vērojama gandarījuma un prieka sajūta, kas nedaudz mijās ar nelielu nogurumu, jo sacensības prasīja daudz spēka un izturības, viesi un līdzjutēji vēl ilgi uzkavējās skatītāju vietās, jo daudzi BMX braucēji turpināja brīvi riņķot pa trasi, arī pēc godalgu saņemšanas, sev un skatītājiem par prieku.

Paldies Mārcienas pagasta pārvaldei par atbalstu trases būvniecībā un sacensību organizēšanā, paldies BMX klubam ‘’Madona’’ par atbalstu trases būvniecībā un sacensību organizēšanā, paldies visiem entuziastiem, kas brīvdienās cītīgi iesaistījās trases tapšanā, par informatīvo atbalstu paldies laikrakstam ‘’Stars” un www.madona.lv.

Mārcienas pagasta pārvaldes sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs

         
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums