Latvijas IV Olimpiādē – Madonas novada sportistiem sešas medaļas

iesūtīts: 2016.07.04 17:26
No 1.jūlija līdz 3.jūlijam Valmierā, Cēsīs, Burtniekos, Rencēnos, Rīgā, Limbažos, Valkā, norisinājās Latvijas IV Olimpiāde 26 Olimpiskajos vasaras sporta veidos. Madonas novada komandā startēja 26 sportisti, kuri cīnījās par medaļām – vieglatlētikā, orientēšanās sportā, burāšanā, šaušanā, golfā, tenisā, pludmales volejbolā, triatlonā un BMX sportā. Starts Olimpiādē ir uzskatāms par veiksmīgu, jo novada komandas sportisti izcīnīja 6 medaļas - viena zelta medaļa, divas sudraba medaļas un trīs bronzas medaļas, tāpatās arī tika izcīnītas piecas ceturtās vietas.


Par Latvijas IV Olimpiādes čempionu orientēšanās sprinta disciplīnā vīriešiem piedaloties 109 dalībniekiem ar teicamu startu kļuva Andris Jubelis.

Sudraba medaļas Olimpiādē izcīnīja Jānis Vanags – vieglatlētika/augstlēkšana un Madonas novada jauktā stafešu komanda orientēšanās sportā – Artjoms Rekuņenko, Andris Jubelis un Una Arama.

Bronzas medaļas izcīnīja Krišjānis Beļaunieks – vieglatlētika/110metru barjerskriešanā, Una Arama orientēšanās sprinta disciplīnā sievietēm, Gerda Upeniece un Guntra Upeniece dubultspēlē tenisā sievietēm.

Ceturtās vietas izcīnīja Jānis Razgalis – vieglatlētika/800 metru skrējienā, Lelde Šuma – BMX riteņbraukšanā, Elīna Kārkliņa – orientēšanās sprinta disciplīnā, Aldis Šuriņš – burāšana un Baiba Niperte – trialonā sievietēm.

Paldies Madonas novada pašvaldībai par finansiālu atbalstu un iespēju piedalīties Latvijas IV  Olimpiādē.

Paldies visiem sportistiem, treneriem, līdzjutējiem, atbalstītājiem un arī visiem tiem , kas mājās turēja īkšķus par Madonas novada sportistiem.

Ar visiem Olimpiādes sacensību rezultātiem var iepazīties www.olimpiade.lv sadaļā olimpiades/ vasaras IV olimpiāde/rezultāti.

Neliels foto ieskats par Madonas novada sportistiem un Latvijas IV Olimpiādi www.madona.lv sadaļā sports, foto galerija.

 

                        Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums