.

Novada čempioni florbolā vīriešiem 2016. gadā – komanda Brendoni

iesūtīts: 2016.05.18 15:06
15.maijā, Madonas pilsētas sporta centrā ar finālu spēlēm noslēdzās Madonas novada atklātais čempionāts florbolā vīriešiem. Čempionātā pavisam piedalījās astoņas komandas izspēlējot vienu apli katrs ar katru.

 Spēles norisinājās Madonas pilsētas sporta centrā un Kalsnavas pamatskolas sporta zālē. Pusfinālā iekļuva četras labākās komandas pēc priekšsacīkstēm. Diemžēl ļoti vēlu (14.maija vakarā) savu līdzdalību pusfinālā atsauca pagājušā gada čempioni – Andrušku Buļļi komanda(komandas pārstāvis Andrejs Levis), tāpēc tika veiktas izmaiņas nolikumā un pusfinālos iekļuvušas komandas katra ar katru izspēlēja vienu apli, noskaidrojot vietas no pirmās līdz trešajai vietai. Pirmajā spēlē Kalsnavas komanda ar rezultātu 7:6 uzvarēja komandu Innebandy (U-16 novada komanda). Otrajā spēlē Brendonu komanda pārspēja Innebandy komandu ar rezultātu 11:3. Trešajā spēlē bija jānoskaidro Madonas novada čempionāta uzvarētāji, jo abām komandām bija pa vienai uzvarai. Finālspēle, kura solīja lielu interesi noslēdzās ar pārliecinošu komandas Brendoni uzvaru 10:2.

Par trešo vietu tika apbalvota komanda Innebandy, sudraba medaļas Kalsnavas komandai, bet čempionu tituls un zelta medaļas Brendoni komandai. Godalgoto vietu ieguvējas komandas saņēma Madonas novada pašvaldībās dāvinātos kausus, komandu spēlētāji medaļas, bet čempionu komandas dalībnieki arī piemiņas kausus. Nominācijā labākais vārtsargs balvu saņēma Egīls Kazakevičs/Brendoni/, bet balvu kā rezultatīvākais spēlētājs saņēma Edgars Gailums/Brendoni/.

Paldies par sadarbību čempionāta organizēšanā florbola klubam “ Madona”, personīgi Kalvim un Edgaram, kā arī čempionāta sekretariātam un tiesnešiem.

Visi spēlētāji tagad ir pelnījuši atpūtu, lai jau jūlijā sāktu gatavoties Latvijas čempionātiem pieaugušajiem un jauniešiem.

Foto no čempionāta norises var apskatīt: www.madona.lv sadaļā sports/foto galerija un Kaspara Adijāna foto: https://failiem.lv/u/gvp78gd4#_

                

Rezultatīvākie spēlētāji un vārstsargi

Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums