.

Volejbolā noskaidroti Madonas novada čempioni vīriešiem un sievietēm 2016.gadā.

iesūtīts: 2016.05.17 13:13
Ar pusfinālu un finālu spēlēm 14.maijā, Madonas pilsētas sporta centrā tika noskaidroti Madonas novada atklātā čempionāta volejbolā vīriešiem un sievietēm čempioni 2016.gadā.

 

Vīriešiem pirmajā pusfināla spēlē, regulārā čempionāta uzvarētāji – Madonas 2.vidusskolas komanda ar rezultātu 3:0 uzvarēja Ērgļu komandu, bet otrajā pusfināla spēlē Mētrienas komanda ar 3:2 uzvarēja MADNO komandu. Spēlē par 3.vietu, MADNO komanda interesantā spēlē ar 3:2 uzvarēja Ērgļu komandu un ieguva bronzas medaļas. Spēlē par Madonas novada čempionu titulu, Madonas 2.vidusskola uzvarēja Mētrienas komandu ar rezultātu 3:1 un izcīnīja zelta medaļas, Mētrienas komandai sudraba medaļas. Čempionātā pavisam piedalījās 7. vīriešu komandas.

Madonas novada atklātajā, regulārajā čempionātā volejbolā sievietēm piedalījās pavisam 9.komandas. Pirmajā pusfināla spēlē Varakļānu komanda ar 3:1 uzvarēja komandu Heta, bet otrajā pusfināla spēlē Gumaka māsas/Jēkabpils/ ar rezultātu 3:1 uzvarēja komandu Madona. Spēlē par trešo vietu sacentās pagājušā gada finālistes Heta un Madona, ar rezultātu 3:2 uzvarēja un bronzas medaļas izcīnīja Madonas komanda. Finālā sacentās Varakļānu un Gumaka māsas/Jēkabpils/ komandas. Spēles rezultāts 3:0 un zelta medaļas izcīnīja komanda no Jēkabpils – Gumaka māsas. Varakļānu komandai sudraba medaļas.

Uzvarētāju komandas un godalgoto vietu ieguvēju komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, bet dalībnieki medaļas, uzvarētāji - dalībnieki arī piemiņas kausus. Ar kausiem tika apbalvotas arī regulārā čempionāta uzvarētāju komandas -  Madonas 2.vidusskola un Heta.

Paldies Jānim Sudāram par čempionātu gaitas nodrošināšanu, skatītājiem par atbalstu.

 Uz tikšanos Karjera ezera pludmales volejbola laukumos jau 8.-9.jūnijā.

Vairāk foto: www.madona.lv sadaļā sports/foto galerija.

                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums