MADONA SQUASH OPEN 2016

iesūtīts: 2016.04.21 13:42
16.aprīļa dienā, neskatoties uz saulainajiem laika apstākļiem, 36 skvoša entuziasti un viņu atbalstītāji pulcējās skvoša kortos, kur visas dienas garumā piedalījās nu jau tradicionālajā Madona Squash OPEN turnīrā, kas jau tika organizēts sešpadsmito gadu.

Madonas vārds tika pārstāvēts visās trīs kategorijās – vīriešu OPEN grupā, vīriešu 40+ grupā un sieviešu OPEN. Īpaši lepojamies ar Madonas stiprāko dāmu Lienes Riebas un Lindas Svilānes panākumiem, iegūstot 2. un 3.vietu, piekāpjoties sacensību laureātei Baibai Lullei no Jelgavas. Visas trīs medaļnieces kopā ar Latvijas pirmo raketi Inetu Mackēviču pārstāvēs Latvijas vārdu Eiropas Skvoša Komandu sacensībās no 20.līdz 24.aprīlim Rumānijā, kur spēlēs pret Skotijas, Gibraltāra, Rumānijas un Luksemburgas izlasēm.

Jāmin arī madonieša Jāņa Meldera sasniegumu par izcīnīto 3.vietu vīriešu OPEN kategorijā, piekāpjoties Latvijas spēcīgākajiem sportistiem Laurim Rozenvaldam un Jānim Pudulim, kuri attiecīgi ierindojās 1.un 2. pjedestāla vietā. Iemaņas uzlaboja arī pašmāju sportisti Jānis Stangainis un Mārtiņš Jansons, kuriem šī bija pirmā sacensību pieredze. Vīriešu 40+ grupā Madona tika plaši pārstāvēta, kur visaugstāko rezultātu no Madonas skvoša kluba biedriem guva Voldemārs Svilāns, ierindojoties 4.vietā.

Īpaša pateicība Madonas novada domei sacensību un pārējiem atbalstītājiem par ieguldījumu skvoša sporta veida veicināšanā.

Kaut arī Madonas turnīrā netika pārstāvēta jaunākā paaudze, jāatzīmē, ka arī jaunākie sportisti aktīvi trenējas un piedalās sacensībās. Nesen aizvadītājā Igaunijas atklātajā junioru čempionātā 9.aprīlī  deviņgadīgais madonietis Roberts Petruškevics izcīnīja 2.vietu grupā līdz 13 gadu vecumam, pirms sevis atstājot jelgavnieku Lukasu Kanču.

Informāciju sagatavoja:

VOLDEMĀRS SVILĀNS

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums