3x3 basketbols Madonā 16. aprīlī

iesūtīts: 2016.04.12 09:19
Sestdien, 16.aprīlī, Madonas Sporta centrā notiks “Orange Team” kausa izcīņas 2. posma sacensības FIBA 3X3 basketbolā U13 vecuma grupā (2003.dzimšanas gads un jaunāki). Komandu reģistrācija līdz 10.aprīlim notika 3x3planet.com . Dalībnieku skaits ierobežots - 16 komandas. Tas nav “strītbols”! Spēles notiek saskaņā ar FIBA noteikumiem, tās vada licencēti tiesneši. Turnīrs un visi dalībnieki tiek reģistrēti FIBA 3x3 platformā, līdz ar to krājot reitinga punktus gan sev, gan Latvijai.


     “Orange team” kausa izcīņas pirmais posms U13 grupas puišu komandām notika 20.februārī Rūjienā. Sacensībās var piedalīties gan sporta skolu komandas, gan vecāku izveidotas komandas. Spēlētājiem nepieciešama vecāku atļauja piedalīties turnīrā (veidlapa – pielikumā). Katrai komandai nodrošinātas vismaz trīs spēles, kalendārs tiek veidots tā, lai spēles notiktu pēc iespējas kompaktāk, neaizņemot visu dienu.

     Lai stimulētu 3x3 basketbola attīstību, turpmāk Latvijas jaunatnes olimpiādēs medaļas tiks izcīnītas tieši šajā disciplīnā. Tomēr, lai veicinātu mūsu spēlētāju meistarības izaugsmi un nostiprinātu, Latvijas pozīcijas starptautiskajā 3x3 basketbolā ir svarīgi, lai līdzās lielajiem pasākumiem tiktu rīkoti pēc iespējas vairāk turnīri gan jauniešiem, gan pieaugušajiem. Tāpēc LBS atbalsta gan “Orange team” kausa izcīņas rīkotājus, gan citas iniciatīvas, kas vērstas uz 3x3 basketbola attīstību saskaņā ar FIBA principiem un noteikumiem.

     16 labāko pulkā ir 2 Madonas BJSS komandas, kuras gaidīs atbalstu sestdien no līdzjutējiem!

 

Agnis Beķeris

treneris

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums