Mārcienas pagasta 7. atklātais 64.lauc. damberetes turnīrs 2016.

iesūtīts: 2016.04.11 14:54
Mārcienas kultūras namā 9. aprīlī notika 7. atklātais 64.lauc. dambretes čempionāts, kurā tika pārstāvēti 4 novadi. Viesi bija sabraukuši no Jēkabpils, Viļāniem, Gulbenes, protams ieradās arī mūsu novada vadošie dambretisti, kopumā 30. dalībnieki sešās komandās.

Visas dienas garumā tika izspēlētas 8. pamatturnīra kārtas ar 15. min. apdomas laiku uz partiju un tad sekoja ašā ātrspēle ar 3. min. apdomas laiku. Sacensībās varēja startēt gan komandās, gan individuāli. Šogad jauniešu sniegums lika iespringt pat pieredzējušiem dambretistiem, daudzos dueļos viņi bija neapšaubāmi favorīti. Dāmas arī neatpalika no kopvērtējuma līderiem un pārliecinoši cīnījās par komandām tik svarīgiem punktiem, kā piemēram Aiga Priedniece, kas ar savu ieguldījumu palīdzēja Mārcienas komandai izcīnīt trešās vietas bronzas kausu.

Kopvērtējuma priekšgalā vietas sadalījās starp bronzas ieguvēju Maigoni Juhņeviču (Jezupa Mafija), sudraba ieguvēju Valerjanu Vizuli (Jēkabpils) un zelta medaļu izcīnija Edijs Novickis (Jezupa Mafija).

Dāmu konkurencē pirmajā vietā Aiga Priedniece (Mārciena), un negaidītu pārsteigumu sagādāja Latvijas pārstāve starptautiskās sacensībās Baltkrievijā, jauniete Nellija Kristīne Malahovska (Viļāni), kas ierindojās otrajā vieta dāmām, trešajā vietā Līga Skudra (Jezupa Mafija).

Jauniešiem pirmais Guntis Skudra (Jezupa Mafija), otrajā vietā Nellija Kristīne Malahovska (Viļāni), un bronzas medaļu izcīnīja Romāns Ribakovs (Viļāni).

Komandām pirmajā vietā Jezupa Mafija, otrajā Jēkabpils un trešajā vietā Mārciena.

Ātrspēlē pirmo vietu izcīnīja Raivis Paegle, otro vietu izcīnīja Edijs Novickis un trešajā vietā ierindojās Ivars Kelass.

Liels paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos un dambretes popularizēšanu.

Paldies Mārcienas pagasta pārvaldei un Madonas novada pašvaldībai par atbalstu sacensību organizēšanā.


Mārcienas pagasta pārvaldes sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums