Latvijas čempionātā startē Madonas novada jaunie dambretisti!

iesūtīts: 2016.01.26 10:46
Salacgrīvas novada Liepupes vidusskolā 2016.gada 23.janvārī norisinājās Latvijas 69.skolēnu sporta spēles 64.lauciņu dambretē(Latvijas jaunatnes čempionāta pusfināls), kurās piedalījās arī Madonas novada jaunatnes dambretisti startējot ar divām komandām.

Pēc piecu kārtu izspēles Madonas novada jaunatnes čempionātā tika noskaidroti tie jaunieši un jaunietes, kas pārstāvēs Madonas novada komandas šinīs sacensībās. Jaunākajā grupā U-10, pavisam piedalījās 32.komandas, Madonas novada 1.komanda izcīnīja 6.vietu, 2.komanda – 19.vietu. Individuāli mūsu komandā labākie bija – Elīna Krūmiņa(Bērzaunes pamatskola) – 8.vieta un Juris Mikovičs (Liezēres pamatskola) – 17.vieta. Meitenēm piedalījās 65.dalībnieces, zēniem 111.dalībnieki. Vidējā grupā piedalījās 17.komandas. Madonas novada 1.komanda izcīnīja – 8.vietu, bet 2.komanda – 13.vietu. Individuāli labākie bija Dina Juhneviča(Dzelzavas pamatskola) – 5.vieta un Kristaps Vilks (Barkavas pamatskolaskola) – 28.vieta.Meitenēm šinī grupā piedalījās 65.dalībnieces, bet zēniem – 61.dalībnieks.Vecākajā grupā piedalījās 10.komandas. Madonas novada 1.komanda izcīnīja – 6.vietu, bet 2.komanda – 10.vietu. Individuāli labākie bija Megija Litke(Degumnieku pamatskola) – 15.vieta un Guntis Skudra (Dzelzavas pamatskola) – 7.vieta. Jaunietēm šinī grupā piedalījās 27.dalībnieces, bet jauniešiem 41.dalībnieks.

Prieks un gandarījums par to, ka tiesības finālā spēlēt izcīnīja trīs Madonas novada jaunie dambretisti. 6.februārī Siguldā notiks fināļsacensības jaunākajā grupā uz kurām dosies – Elīna Krūmiņa, bet no 11.februāra līdz 14.februārim uz finālsacensībām Rīgā dosies Dina Juhneviča vidējā grupā meitenēm un Guntis Skudra vecākajā grupā jauniešiem.

Paldies Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim par transportu, šoferim Jānim Tropam par izturību, Kalsnavas, Dzelzavas, Ošupes, Barkavas, Liezēres pagastu pārvaldēm par atbalstu un protams liels paldies skolotājiem, kas sagatavoja Madonas novada jaunos dambretistus sacensībām un turpina ar viņiem strādāt – Herberts Millers(Kalsnava, Bērzaune), Mirdza Tomiņa(Barkava), Jāzeps Juhnevičs(Dzelzava), Elmārs Krampe(Liezēre) un Sarmīte Solovjova(Degumnieki).

            Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums