.

BK Madona/BJSS LBL3 čempionātā

iesūtīts: 2015.11.08 13:32
Latvijas Basketbola savienība organizē 3 čempionātus-augstākajā Aldaris LBL čempionātā startē 11 profesionālas komandas, LBL2 startē 18 komandas-pārsvarā augstskolu un augstākās līgas fārmklubu komandas, un LBL3 čempionāts, kurā startē 19 mazāku pilsētu labākās komandas, kurām iepriekš minētās basketbola piramīdas nav.

    Latvijas Basketbola līgas 3.divīzijas čempionātā šogad BK Madona/BJSS startē tikai ar “vietējiem” spēkiem, atjauninātu sastāvu- varētu pat teikt -patriotiska komanda. Komandā ir palikuši “vecie” patrioti- Jurģis Juška, Artūrs Škute, Mareks Krēsliņš, Kristaps Bitels- pārējie ir jaunie BJSS audzēkņi.

         Šosezon startē 19 komandas, kas sadalītas 2 apakšgrupās. Pirmajā posmā no 1.oktobra komandas aizvada 2 apļus (mājas un izbraukuma spēle), otrajā posmā 1.-5.vieta kvalificējas turnīram par 1.-10.vietuņemot līdzi savstarpējos spēļu rezultātus, pārējās komandas otrajā posmā spēlē par 11.-19.vietu. Otrajā posmā katra komanda spēlē tikai pret otrās grupas komandām.

     BK Madona/BJSS 9 komandu konkurencē savā apakšgrupā ar 2 uzvarām un 4 zaudējumiem pašlaik ieņem 5.vietu. Uzvaras pret BJBS Rīga 71:65 un BJBS Rīga/Rīdzne2 99:62, zaudēts BJSS/Alūksne 61:70, BK Krāslava 55:67, SK Rūjiena 70:77, Bauska/BJSS 74:79. Pozitīvs moments- nav bezcerīgu zaudējumu!

      Nākamā spēle 13.novembrī izbraukumā pret Dārznieks/Cēsu sporta skola, bet 19.novembrī Madonā pret Saulkrasti komandu, tad 3 izbraukumu spēļu sērija.

     Jaunie sāka trenēties augustā, pieredzējušie piebiedrojās tikai no septembra beigām. Nedēļā parasti ir 2 treniņi un viena spēle. Pašlaik mēģinām saliedēt komandu, veidot pozitīvu mikroklimatu, ceram uz jaunajiem-kas tiks galā ar laika plānošanu, mācībām un atpūtu, un acīm degot apmeklēs treniņus un “rausies” sastāvā. Jaunajiem šī ir neatsverama pieredze. Pietrūkst vēl kilogramu un meistarības, bet ar vēlēšanos to visu var pielikt. Trenējoties krāsim spēkus garajai sezonai!

     U-17 komandas puiši startēt Jaunatnes līgas 1.divīzijā, U-19 jaunieši 2.divīzijā, klāt nāks LBL3 pieredze, starpsezonas nometne 26.-30.decembrī Ļaudonā un 3 posmi Finland-Estonia-Latvia youth basketball league. Šajā līgā Igaunijā Madonas BJSS U-18 puiši startēs novembra beigās HAAPSALU, februārī Parnu un martā Rakverē.

     Gaidām līdzjutēju atbalstu, kas jaunajai komandai ir ļoti svarīgs, būs konkursi! Paši darīsim visu, kas mūsu spēkos!

Agnis Beķeris

treneris

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums