.

Madonas pilsētas 2015. gada atklātais čempionāts pludmales volejbolā ir nosledzies!!!

iesūtīts: 2015.08.20 09:04
5. un 6. augusta notika Madonas pilsētas 2015. gada atklātā čempionāta pludmales volejbolā Finālā posms, kurā tika noskaidrotas visa čempionāta labākās komandas jauniešu, vīriešu, sieviešu un vīriešu +40 grupās.


5. augusta piedalījās 4 labākās jauniešu un 12 labākās vīriešu komandas no dažādiem Latvijas novadiem. Visspēcīgākās un meistarīgākās komandas šī gada čempionāta jauniešu konkurence ir sekojošas: 1. vieta – komanda „Grudulis/Miškinis”, 2. vieta – komanda „Mangalis”, un 3. vieta – komanda „Rima”.

Vīriešu konkurence šis gads bija ļoti saspringts, salīdzinajuma ar iepriekšejiem gadiem, jo pat līdz Fināla posma noslegumam kopvērtējuma pirmas četras komandas cīnijas par čempiona titulu. Un tikai pēc Finālā posma izšķirošajam spēlem tika noskaidrotas šī gada čempionāta visspēcīgākās un meistarīgākās komandas vīriešu konkurence: 1. vieta – komanda no Madonas „SIGNALS EM” (Vasilijs Trusovs, Edgars Līcītis un Ernests Berkmanis), 2. vieta – komanda no Jēkabpils „Stokers” (Edijs Sovetovs un Rihards Puķītis), 3. vieta – arī komanda no Madonas „Philips/Logu Maiņa” (Dzintars Šķēls un Edgars Ostrovskis).

6. augusta Fināla posma piedalījās 6 sieviešu un 6 vīriešu +40 komandas. . Visspēcīgākās un meistarīgākās komandas šī gada čempionāta sieviešu konkurence bija sekojošas komandas: 1. vieta – komanda  no Līvaniem „LMS”, 2. vieta – komanda no Madonas „HETA 1” (Viktorija Zimeta, Ilze Rubule un Inga Sudāre);  3. vieta – komanda no Gulbenes „Zvaigznes” (Solvita Vīcupa, Daiga Nikitina un Inese Ubaga).

Vīriešiem +40 visspēcīgākās un meistarīgākās komandas šī gada čempionāta bija sekojošas komandas: 1. vieta –  komanda  no Madonas „Ezis” (Jānis Sudars, Māris Belorags, Dzintars Greļs un Andris Stalīdzāns) 2. vieta –  komanda  no Madonas „Cartels AVD” (Arkadija Strods, Ivars Bodžs, Dzintars Vasiļjevs un Valdis Paura); 3. vieta – komanda  no Līvaniem „LMS”

 Ar to šī gada Madonas pilsētas 2015. gada atklātāis čempionāts pludmales volejbolā ir nosledzies. Paldies visiem kas piedalījās un atbalstija šo čempionātu.

 

Vasilijs Trusovs

vasikus@inbox.lv

mob. 29937779

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums