Biksērē noslēgušās Madonas novada pašvaldību sporta spēles

iesūtīts: 2015.08.19 11:02
15.augustā Sarkaņu pagasta Biksērē, pie Biksēres ezera notika Madonas novada pašvaldību sporta spēles, kurās piedalījās 12. Madonas novada pagasti.

Sporta spēles organizēja Sarkaņu pagasta pārvalde, kā pagājušā gada uzvarētāji, kuri pēc godīgas spēles principa sporta spēlēs paši nestartēja. Sporta spēles notika 9.komandu sporta veidos un dalībniekiem bija iespēja piedalīties individuālajos sporta veidos. Kā ierasts spēlēs bija volejbols, makšķerēšana, vadītāju cīņa, zolīte. Kopvērtējumā tika saskaitīti iegūto vietu punkti, atņemot sliktāko rezultātu. Par 2015.gada sporta spēļu uzvarētājiem ar iegūtajiem 27 punktiem kļuva komanda www.madona.lv, otrajā vietā – ar 30.punktiem Kalsnavas komanda, bet trešajā vietā ar izcīnītajiem 33.punktiem Mētrienas komanda.

Paldies visām komandām par piedalīšanos sporta spēlēs un mainot tradīcijas, ka nākamās sporta spēles organizē uzvarētāju komanda, 2016.gadā pašvaldību sporta spēles norisināsies Liezēres pagasta pārvaldes teritorijā.

Paldies arī Sarkaņu pagasta pārvaldei par sporta spēļu organizēšanu un tiesāšanu, personīgi Valdai Kļaviņai un Jānim Sudāram.

Ar sporta spēļu galīgajiem kopvērtējuma un individuālajiem rezultātiem var iepazīties pielikumos. Mazliet foto no sporta spēlēm www.madona.lv, sadaļā sports/foto galerija.

Komandu kopējais vērtējums 

Individuālie sporta veidi 

‌Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators   M.Gailums

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums