.

Latvijas un Baltijas čempionāts kartingā – Madonā 11.jūlijā

iesūtīts: 2015.07.08 16:23
Sezona jau pāri pusei un tuvojas izšķirošie brīži. Sestdien Madonā tiks aizvadīts trešais Latvijas čempionāta posms un ceturtais Baltijas kausa posms. Sacensībām pieteikušies sportisti no visas Baltijas kā arī no Krievijas, Baltkrievijas, Somijas un Ukrainas. Kopskaitā šobrīd pieteikušies 76 dalībnieki, kuri sacentīsies 6 ieskaites grupās. Sacensības sākas ar brīvajiem treniņu braucieniem ceturtdien un piektdien. Sacensību oficiālā atklāšana sestdien 11:00.

 Dalībnieku zināšanai. Ir panākta vienošanās ar degvielas izplatītāju Latvijas nafta, kuru tiklā ir Ziemeļu naftas degvielas uzpildes stacijas. Sākot ar šīm sacensībām, par oficiālo degvielas uzpildes vietu kļūst Latvijas Nafta degvielas uzpildes stacijas. Katrs dalībnieks saņems degvielas uzpildes atlaižu karti. Atlaides apmērs 3 Eiro centi. Starp citu, šīs atlaižu kartes iespējams izmantot arī ikdienā. Ceturtdien no pulksten 15:00 Madonas trasē būs iespējams saņemt šīs atlaižu kartes pie sacensību organizatora pārstāvja.

                Starplaikā Kartinga Komisijas sēdē tika pieņemti degvielas kontroles noteikumi, kas ir saistoši jau šajās sacensībās. Īsumā ir tā, pēc finiša bākā ir jāpaliek vismaz vienam litram, lai aizdomu gadījumā būtu iespējams paņemt paraugu analīzēm, kuras ar Latvijas Nafta svētību tiks, nosūtītas uz laboratoriju tālākām kontrolēm. Kā arī degviela sacensībām jāiegādājas vai nu piektdienā, vai sestdienā. Ar noteikumiem var iepazīties šeit. Vislabāk, protams, ir nekrāpties ar degvielu, tad arī neradīsies aizdomas un nebūs jāiesaistās nevienam nevajadzīgās nervus kutinošās cīņās par taisnību.

Visi ar sacensībām saistītie noteikumi ir atrodami sadaļā “Noteikumi” un “Sacīkstes”. Kā arī www.laf.lv.

Savs personīgais transponders tiek uzskatīts kā priekšrocība, protams iespējams to arī iznomāt sacensību dienā, bet tas paaugstina sacensību dalības maksu.

Visi sacensību rezultāti tiešsaistes režīmā meklējami šeit www.results.lv.

Labu veiksmi un uz tikšanos trasē.

Informācijas avots: procart.lv

   
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums