.

BK MADONA/BJSS sezonas beigas ar uzvaru

iesūtīts: 2015.04.27 13:35
BK MADONA/BJSS komanda šosezon ar aizvadītām 28 spēlēm, izcīnītām 15 uzvarām un 21 zaudējumu 22.aprīlī Siguldā beidza savu sezonu LBL3 čempionātā.

     17 komandu konkurencē regulāro čempionātu noslēdzām 9.vietā. 17.aprīlī Play-off 1/8 finālā tikāmies ar BK Sigulda komandu, kuru 2.posmā bijām jau 2 reizes uzvarējuši. Bet pirmajā mājas spēlē 1/8 finālā komanda nedaudz bija sanervozējusies, pirmajā ceturtdaļā 2.minūtē satraumējās pamata saspēles vadītājs J.Juška un spēle nedaudz pajuka. Ļoti žēl, ka savu skatītāju priekšā nerealizējām savus metienus un nācās piedzīvot zaudējumu 53:68 (E.Saulītis 12, M.Cīrulis 10, A.Škute 9 punkti).

     Ar mazām cerībām, bet tomēr noskaņojušies 22.aprīlī devāmies uz Siguldu. Pēc otrās ceturtdaļas BK Madona/BJSS bija vadībā ar vēlamajiem 15 punktiem, bet jau trešajā ceturtdaļā BK Sigulda līderis E.Tukišs atkal parādījā fantastisku precizitāti no tālmetiena līnijas, un vienīgais ko spējām- bija izcīnīt uzvaru un pabeigt sezonu ar godu. Rezultāts 73:71 BK Madona/BJSS labā (A.Lazdups 20, E.Saulītis 18, A.Škute 15, J.Juška 11 punkti).

     BK MADONA/BJSS ir beigusi LBL3 sezonu, bet turpinās trenēties, piedalīties 9.maijā Madonas novada kausā strītbolā telpās. No saviem līdzjutējiem atvadīsimies 16., 17.maijā „Pavasara kausā” basketbolā, kad arī tiks rīkots noslēdzošais līdzjutēju metienu konkurss ar dāvanu karti 300 eiro vērtībā galvenajā balvā un dažādi citi konkursi gan līdzjutējiem, gan spēlētājiem.

     Paldies visiem, visiem par šo labo sezonu-gan tiem, kas atbalstīja finansiāli, gan tiem, kas atbalstīja no tribīnēm, gan spēlētājiem, kuri rada iespēju mācīties, strādāt un trenēties! Vislielākais paldies no trenera un visas komandas- kluba prezidentam Mārim Caunītim!

 Agnis Beķeris

treneris

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums