Atklāj golfu un spēlē! Vislatvijas Golfa diena 9.maijā

iesūtīts: 2015.04.27 13:28
(Rīga, 27.aprīlis) Personiska pieredze ir īsākais ceļš uz patiesiem atklājumiem, tādēļ ikviens ir aicināts izmantot iespēju sestdien, 9.maijā, piedalīties tradicionālajā Vislatvijas Golfa dienā un iepazīt aizraujošo brīvdabas spēli, kas vienlīdz ir olimpisks sporta veids un aizraušanās miljoniem cilvēku visā pasaulē. Latvijas Golfa federācijas un golfa laukumu rīkotā pasākuma mērķis ir sniegt brīvi pieejamu iespēju neatkarīgi no vecuma atrast savu sportisko nodarbi veselībai un dzīvespriekam.

Golfa spēlētāju skaits arvien pieaug, tomēr joprojām daudzi par spēli ir tikai dzirdējuši vai iepazinuši ar mediju starpniecību, bet ne paši izmēģinājuši. Toties Golfa dienā paveras lieliska iespēja zinošu un atsaucīgu palīgu pavadībā bez jebkādiem papildu izdevumiem visu noskaidrot pašrocīgi. Katrā golfa laukumā viscaur Latvijā būs iespēja iepazīt spēles pamatus un apgūt pirmās praktiskās iemaņas, kā arī atskārst, kas spēj piesaistīt spēlei uz mūžu.

Latvijas Golfa federācijas prezidents Vilis Krištopans: „Golfs ir ideāli piemērots gan ģimenēm, gan jebkura vecuma individuāliem spēlētājiem, kas vēlas gūt azartiskus iespaidus un sportiskus panākumus, vai vienkārši baudīt izklaidi svaigā gaisā un sakoptā ainavā. Aicinu ikvienu iepazīt lielisku spēli, kas turklāt ir ļoti pieejama sportiska nodarbe, jo izmaksas nepārsniedz dažus eiro stundā.”

Dalībniekiem Golfa dienā būs nodrošināts viss nepieciešamais spēles iepazīšanai, turklāt bez maksas. Gan trenera padoms un inventārs, gan iespēja pašrocīgi sist bumbiņu un sajust neatkārtojamo veiksmīga trāpījuma garšu. Golfa dienas pasākumos būs sirsnīgi gaidīts ikviens jebkura vecuma interesents, jo golfs ir lieliska brīvdabas aizraušanās, kas sniedz gandarījumu lieliem un maziem spēlētājiem neatkarīgi no prasmju līmeņa.

Golfa diena risināsies vairāk nekā 10 laukumos Rīgā („Ozo Golf Club”) un Pierīgā, Mārupē („Viesturi”), Krimuldas novadā („Reiņa trase”), Burtnieku novadā („Avoti”), Kocēnu novadā („Zēmeles”), Madonas novadā („Kalnozoli”), Gulbenes novadā („Siltie” un „Riekstiņi”), Tukuma novadā („Odiņi”), Rojas novadā (Roja) un Ventspils novadā (Usma).

Golfa dienas pasākumu detalizēta informācija un reģistrācija Latvijas Golfa federācijas mājas lapā www.golf.lv. Gaidīts būs ikviens dalībnieks arī bez pieteikšanās, tomēr iepriekšēja pieteikšanās palīdzēs organizatoriem apzināt nepieciešamos resursus, lai diena visiem izdotos raitāka un jaukāka. 

 

Papildu informācija:

Aiga Nesaule

Latvijas Golfa federācijas

Ģenerālsekretāre GSM: +371 29282428

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums