MBJSS U-12 basketbolisti finišē 14.vietā Latvijā

iesūtīts: 2015.04.13 15:33
VEF LJBL (Latvijas jaunatnes basketbola līga) regulārā čempionāta spēlēs Madonas BJSS U-12 zēnu komanda rāda atzīstamu sniegumu. No 42 komandām 2.posmu cīnījāmies par 25.-32.vietu. Uzvarot šo posmu, 3.posmā jau cīnījāmies par 17.-24.vietu.

    Pēdējā- 3.kārtas 3.posmā 11.,12.aprīlī Rīgā, Teikas vsk. spēlējām jau spēcīgajā grupā par 9.-16.vietu. Savā apakšgrupā pret Rīga/DSN, BS Rīga, Rīdzene/ERREA, Ventspils „Spars”, otrā apakšgrupā A.Kraukļa VEF, Rūjiena, Rīga/Pārdaugava, Līvāni.

     11.aprīlī pirmajā spēlē tikāmies ar BS Rīga/Rīdzene/ ERREA-grūtā, vēl nepamodušies, cīņā zaudējums 25:52. Otrajā dienas spēle jau izvērtās pavisam otrādi, spēle bija pret Ventspils Spars jaunajiem basketbolistiem. Šajā cīņā ar rezultātu 50:22 pār ventspilniekiem-stiprāki izrādījās Madonas BJSS jaunie basketbolisti. Tas jau nozīmēja, ka otrā dienā 12.aprīlī Madonas BJSS komanda atkal pakāpsies kādu vietu augstāk, kā tas tika izdarīts jau no 2.posma.

     Otrajā dienā-12.aprīlī pirmā spēle bija pret apakšgrupas līderi Rīga/DSN. Spēle izvērtās ļoti interesanta, jo madonieši spēja panākt pagarinājumu, kurā diemžēl gan zaudējums 32:38. Arī otra dienas spēle par 13.vietu pret Rīga/Pārdaugava izvērtās diezgan sāpīgi, jo nerealizēts pēdējais uzbrukums jeb nenosvilpts sods un zaudējums 44:45. Bet ja labi padomā- 42 komandu konkurencē šajā vecumā izcīnīta 14.vieta-tad nav par ko skumt un iesāktais tik jāturpina. Vēl tik komanda vēlētos kādu augumā raženāku puisi, bet tas lai paliek augstāko spēku ziņā.

     Paldies vecākiem, jauniešiem- Edijam Skujam, Emīlam Priževoitam, Dairim Točam, Renāram Ostrovskim, Arvim Šilinskim, Mārtiņam Zeltkalnam, Kristiānam Safronovam, Mārcim Sniķim, Nikam Pušmucānam, Kristiānam Židavam, Markusam Šaicānam, Artūram Šmitam un trenerim Ivaram Teterim par cīņassparu, izturību un attieksmi spēlēs, par šajā sezonā labi paveikto darbu!

 Agnis Beķeris

treneris

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums