15.aprīlī Madonā konkurss „Sportland pirmie soļi basketbolā”

iesūtīts: 2015.04.10 16:42
Piektdien, 10.aprīlī, plkst.14 Saldus sporta hallē risināsies konkursa „Sportland pirmie soļi basketbolā” pirmās pusfināla sacensības, kurās astoņu Kurzemes un Zemgales pirmo klašu skolēni sacentīsies prāta spēlēs, kā arī demonstrēs sportiskās iemaņas.


Otrais pusfināls notiks 15.aprīlī Madonā. Astoņas labākās komandas 22.aprīlī Rīgā lielajā finālā cīnīsies par galveno balvu - iespēju apmeklēt kādu no Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlēm Eiropas čempionātā. Katra skola dāvanā saņem sporta ekipējumu, kā atbalstītāju balvas.

Lai ieinteresētu bērnus par sporta nodarbībām un aktīvu dzīvesveidu, kā arī palīdzētu iepazīt aizraujošo basketbola un sporta pasauli, VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga sadarbībā ar sporta apģērbu un inventāra tirgotājiem „Sportland” rīko konkursu pirmo klašu skolēniem. Katrā komandā jābūt 12 dalībniekiem – sešām meitenēm un sešiem zēniem -,  kā arī klases audzinātājam/ai vai sporta skolotājam/ai. Sacensību programmā paredzēti astoņas sacensības vai konkursi, kuru laikā dalībnieki demonstrēs veiklību, ātrumu, apķērību.

Otrajā pusfinālā 15.aprīlī Madonā piedalīsies Rīgas Ziepniekkalna sākumskolas, Krāslavas pamatskolas, Krimuldas vidusskolas, Madonas 1.vidusskolas, Rīgas Centra humanitārās vidusskolas, Cēsu 1.pamatskolas, Oskara Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas un Ogres sākumskolas komandas.

Katra pusfināla četras labākās komandas iegūs tiesības piedalīties finālā, kas 22.aprīlī notiks Rīgā. Galvenā balva uzvarētāju komandai – iespēja apmeklēt Latvijas vīriešu valstsvienības spēli Eiropas čempionātā Rīgā. Pirmo trīs vietu ieguvējiem būs arī iespēja piedalīties treniņā kopā ar vīriešu basketbola izlasi.

Katrā posmā būs arī dažādi konkursi skatītājiem – aicinām atbalstīt mazos sportotājus!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums