Izdevusies cope!

iesūtīts: 2015.01.27 11:05
24. Janvārī Labones ezerā notika Mārcienas pagasta atklātais turnīrs zemledus makšķerēšanā. Uzreiz jāsāk ar to kā dalībnieku skaits bija rekordliels un pārstāvēto komandu ģeogrāfija arī bija pārsteidzoša, kopumā startēja 53 dalībnieki - 15 komandās no Kokneses, Balviem, Bauskas, Dobeles, Ogres, Rīgas, Aglonas, Preiļiem, Kalsnavas, Mētrienas, Sāvienas, Ļaudonas, Ērgļiem un Mārcienas.

Pēc veiksmīgas reģistrācijas zvejnieki pulcējās uz atklāšanu, kurā visus sveicināja Mārcienas pagasta Sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs un Madonas reģionālās vides pārvaldes inspektors Edvīns Gudrītis, un tā, atskanot tiesneša svilpei, sacensības varēja sākties!

Dalībnieki droši zvejoja pa visu Labones ezeru bez sektoru ierobežojumiem, tā lai netraucētu viens otram. 4 stundu garumā tika sazvejots 43,8 kg zivju, raudas, asari un daži brekši. Kamēr tiesneši apkopoja rezultātus un gatavoja medaļas, visi dalībnieki varēja atvilkt elpu un pagaršot turpat krastmalā gatavotu zivju zupu un pīrādziņus, ko bija sarūpējusi Mārcienas pagasta pārvalde.

Arī apbalvošana bija visai aizraujoša, jo cīņa izvērtās par katriem 10 gramiem, un tā Jauniešu konkurencē 3. vieta Guntim Bogotājam (Preiļi), 2. vieta Kristiānam Vincentam Grudulim (Mētriena) un 1. vieta Mārcienietim Renātam Cvetkovam! Dāmu konkurencē šogad startēja 6 daiļā dzimuma pārstāves un vietu sadalījums bija šāds 3.vieta Santai Rozenlaukai (Dobele), 2. vieta Ilzei Barūklei (Ļaudona) un 1. vieta Silvijai Strodei (Koknese). Vīriešiem uz pjedestāla 3. vietā Andris Turkins (Kalsnava), 2. vietā Ingars Ūdris (Kalsnava) un zelta godalga 1.vietā Andriāns Jerohins (Koknese)!

Komandu ieskaitē 3. vieta „Copes Nams ‘’FINNEKS’’ (Rīga) ar 3,530 kg, 2. vieta „Savieši’’ (Sāviena) 4,310 kg, un 1. vietā komanda „Kalsnava” (Kalsnava) ar 4,405 nozvejotajiem kilogramiem.

Nobeigumā gribētos pateikt lielu paldies visiem dalībniekiem par ierašanos un novēlēt veiksmīgus startus visas sezonas garumā. Paldies arī Mārcienas pagasta pārvaldei par atbalstu šo sacensību organizēšanā!

 

Sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums