Latvijas basketbola 2.līgā

iesūtīts: 2015.01.15 11:56
Prieks, ka LBL2 pašreizējā līdervienībā RSU jau vairākus gadus atzīstami spēlē madonieši Ivars Ikstens un Jurģis Eglītis. RSU studentiem tomēr ir citas prioritātes, bet tas pierāda-ka sporta skolā pavadītais laiks nebija veltīgs. Darbs, studijas, sports- labs apvienojums.

  LBL2 jeb Latvijas basketbola līgas 2.divīzijā šogad startē 16 komandas, kas sadalītas 2 apakšgrupās pa 8 komandām. LBL2 jau ir noskaidrotas 10 labākās komandas, kuras turpina cīņu par piedalīšanos izslēgšanas turnīrā.
     Otro posmu vienīgo līderu statusā sāk Rīgas Stradiņa universitātes komanda, kas otro posmu sāk, ņemot līdzi 8 uzvaras no grupu turnīra. Šīs komandas kodols ir stabils jau vairākus gadus. Mediķi mācās tikai budžeta grupās, un viņiem nekādas atlaides nav ne iespējamas, ne iedomājamas. Sociālo zinību studentiem var palīdzēt, atbrīvojot no mācību maksas.
      Jāpiezīmē, ka Ivars Ikstens atkal ir piesaistīts pie jauniešu basketbola izlasēm kā komandu fizioterapeits. Pērn debitēja kā U-14 izlases, šogad jau arī piesaistīts pie U-16, U-18 izlasēm.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums