.

No 2. jūnija darbu Madonā uzsāk kartinga akadēmija

iesūtīts: 2015.01.13 09:39
Aicinām pieteikties jauniešus vecumā no 8 līdz 20 gadiem MGR Racing Madona Kart Academy. Šī ir lieliska iespēja mācīties spert pirmos soļus autosportā! Ja Tevi interesē šis sports, tad nelaid garām iespēju un piesakies!

Nodarbības plānotas Madonas kartinga trasē no 2. jūnija līdz septembrim. Mācību programmā iekļauta teorija, prakse un fiziskie treniņi. 

Savā pieredzē dalīsies mūsu instruktori, autosportā augstus panākumus guvušie vīri- Haralds Garkaklis, Reinis Nitišs un Konstantīns Calko.

Mācību programmas maksa 600 EUR.

Pieteikumus gaidīsim līdz 1. maijam. Tos iespējams nosūtīt uz mūsu e-pastu madonasktrase@inbox.lv vai personīgi nodot Gaujas ielā 41a, Madonā.

Vairāk informācijas vari iegūt zvanot uz tālr. 29444518 un 26699403


Par Madonas kartinga trasi
Madonas kartinga trases garums ir 1 kilometrs. Trase ir kļuvusi atpazīstama ne vien Latvijā, bet arī ārzemēs. Sezonas laikā teju katru nedēļas nogali trasē notiek sacensības, kā arī treniņi gan kartingu sportā, gan supermoto.
2012. gadā Madonas kartingu trase tika rekonstruēta, lai atbilstu Eiropas līmeņa prasībām sacensību rīkošanā. Savukārt pagājušajā gadā izbūvēta kartingu novietne un tiesnešu telpas, kā arī paplašināts stāvlaukums.Nākotnē paredzēts trases teritorijā izbūvēt arī labierīcības un dušas telpas.


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums