„Kārums kauss” basketbolā 2.posms

iesūtīts: 2015.01.08 11:46
3. un 4.janvārī Rīgā – Olimpiskā sporta centra četros laukumos, Teikas vidusskolā, 47.vidusskolā, Juglas sporta skolā, O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā , Mārupes sporta centrā notika VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotās Kārums kausa izcīņas otrā posma turnīri U10 un U11 grupās. Sacensībām pieteikušās 28 meiteņu un 69 zēnu komandas no visiem Latvijas reģioniem.


     Mazie basketbolisti sacentās basketbola elementu stafetē, kā arī aizvadīja vairākas spēles, iegūstot pirmo sacensību pieredzi. Spēles risināsies 4x8 minūtes (laiks tika apstādināts tikai katras ceturtdaļas pēdējā minūtē). U10 grupā katrā komandā vienlaikus laukumā četri spēlētāji. Spēles notika uz zemajiem groziem (260-270 cm) ar 5.izmēra bumbām. Komandā nedrīkst būt mazāk par 8 spēlētājiem. Katram spēlētājam jāizlaiž vismaz viena ceturtdaļa.

     Kārums kausa izcīņas turnīri risinās katrās skolēnu brīvdienās!!!

     Uz šo posmu Madonas BJSS devās pārstāvēt Ivara Tetera trenētā Madona/Ērgļi U-11 zēnu komanda. Šis posms Ivara komandai izdevās spīdošs. Pirmajā dienā- 3.janvārī uzvaras pār Rūjiena B komandu 25:19 un BS Rīga/Rīdzene B 22:13. Otrajā dienā- 4.janvārī uzvaras pār Smilteni 67:10 un 40:2 pār Rojas komandu.

     Pēc 2.posma U-11 vecuma grupā turnīra tabula izskatās vairāk kā patīkama, jo komanda Madona/Ērgļi 41 komandas konkurencē atrodas pirmajā desmitniekā ar 6 uzvarām un 2 zaudējumiem.

      Atgādinu, ka 1.posma turnīrs notika arī Madonas SC un citviet Latvijā. Trešās kārtas turnīri notiks 17. un 18.martā, finālturnīrs – jūnija sākumā. Finālturnīrā varēs piedalīties komandas, kuras būs startējušas vismaz vienā posmā.

 Agnis Beķeris

tren.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums