Jaunatnes basketbola līgā

iesūtīts: 2014.12.16 14:20
Sekmīgi aizritējušas 1.apļa sacensības Vef LJBL regulārajā čempionātā U-17 un U-19 Madonas BJSS jauniešu komandām.


     U-17 jauniešu komanda pērn spēlēja 1.divīzijā, bet draudzīgi šķīrās no komandas līdera Nika Nīgaļa, kurš tagad mācās Ogrē un palīdz kaldināt uzvaras BS Ogre komandai. Tāpat mācības Cēsīs iesāka Kalvis Kaļva un tagad spēlē Cēsu SS. Abi  jaunieši basketbola pamatus ielika Ērgļos pie trenera Ivara Tetera.

     Pēc 1.apļa U-17 komanda ar 5 uzvarām uz 2 zaudējumiem dala 2.-4.vietu 8 komandu konkurencē. Uzvarētas Limbaži/Salacgrīva, Rūjiena, Cēsis, Līvānu un Jēkabpils komandas, bet zaudējumi pret Rēzeknes un Rīga/DSN komandām. Rezultatīvākie komandā ir gadu jaunākie R.Brants 17,7 un N.Skripka 13,0 punkti vidēji spēlē, tad ar vidēji 10 punktiem spēlē seko 1998.g.dz.jaunieši K.Rosmanis, R.Čaktiņš, A.Jurkāns un D.Sakne.

     U-19 komandas jaunieši izcīnījuši 5 uzvaras, cietuši 6 zaudējumus un 12 komandu konkurencē pēc 1.apļa ieņem 7.vietu. Uzvarētas Balvu, Cēsu, Jugla/Sport 2000 2, Rugāju un Rēzeknes „Ezerzeme” komandas, bet zaudējumi pret Jēkabpils2, BJBS Rīga, Rīga/A.Kraukļa Vef, Alūksnes, Krāslavas un Gulbenes komandām. Ar vidēji 19.8 punktiem spēlē rezultatīvākais komandā ir E.Lazdups, ar 13 punktiem spēlē seko K.Lancmanis un T.Holsts.

     Komandu vārdā visiem līdzjutējiem, puišiem, vecākiem un BJSS vadībai novēlam priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu, veiksmīgu Jauno gadu!



‌ Agnis Beķereis

treneris

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums